WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

01 June 2009

Father's day contest

contest ni bermula pd 1 June-10 June 2009
contest ni akan di tutup pukul 2pm on 10 June 2009
keputusan akn diumumkn pd 11 June 2009


FATHER'S DAY CONTEST

Seperti biasa, setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:

1. Add blog MamaTisya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER MamaTisya serta upload FATHER'S DAY CONTEST
as a banner di blog anda.


2. Buat entry khas ngan tajuk FATHER'S DAY CONTEST & upload gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2. Sertakn perkara2 berikut:
  • Nama ayah & anak
  • Umur anak (tiada had umur )
  • citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada, sila nyatakan)

(P/s: hanya 1 gambar shj tp jika anda mempunyai ank lebih dr seorang so bole ltk lebih means kalo ank 2 org so 2gmbr dan seterus...dan bole juga dlm 1 gmbr ngan 2 ank skaligus..cthnye kalo ada bb kembar ke, ada ank 5 ke...camtu la maksudnya)

3.Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke MamaTisya
(no link back will be disqualified).
Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.


4. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & melambangkn kasih syg seorang ayah kepada anak.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 2 pemenang akn dipilih iaitu
  • ayah & anaklelaki
  • ayah & anakperempuan

5. Hadiah utk pemenang adalah something from PIERRE CARDIN

so pd kwn2 boleh la mula snap gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2 utk join


FATHER'S DAY CONTEST

Ok kali nie aku gilos nak masuk contest yg dianjurkan oleh mamatisya nie...contest yg melibatkan anak dan ayah....suke...actually byk gambo aqil n ayah nya...tapi sbb mama tisya nak satu jek tuk contest nie...so aku tepek la gambo yg nie...sbb gambo nie ada citer disebalik nya yg best sgt!!! :)

ok sblum tu aku complete kan dolu butir-butir penting yg dikehendaki utk join contest nie:

Nama ayah : Abdul Rahim bin Md Aris
Nama anak : Muhammad Aqil Darwisy bin Abdul Rahim
umur anak : 2 tahun 5 bulan
keterangan gambar :
Kelihatan kelibat seorang budak lelaki sekitar umur 2 tahun yang sedang asyik melihat burung-burung sedang bertenggek di atas dahan-dahan kayu yg renek...si ayah pula dengan penuh kasih sayang melayan anak kecil itu sambil bersama dgn anak kecil mengejar burung yg bertenggek sambil mengikut rentak si anak menyebut ' bird fly...bird fly!!!!". Dengan berlatar belakang keindahan sungai kecil yang airnya mengalir tenang, dan keindahan susana kampung yg damai, tiba-tiba si ibu dtg menghampiri si ayah yg sedang asyik masyuk melayan keletah si anak. Si ibu mengeluarkan kamera ingin mengabdikan saat-saat manis si ayah dan anak tadi....walau bagaimana pun sewaktu mengambil gambar ini si anak masih sibuk mengajak ayah nya utk mengejar burung yg sudah lari berterbangan...mmm kerana itu lah gambar ini kelihatan si anak masih lagi menyebut ' bird fly...bird fly...!!!" dan membuat gaya seakan -akan terbang!!!sungguh manis saat-saat begini untuk ayah dan anak teruna nya...dan kerana itulah si ibu merasakan gambar ini penuh bermakna untuk menyertai peraduan sempena ' fathers day
kali ini...
mmm...nak celebrate di mana?
Insyaallah kalau ada rezeki lebih mama nak gaks celebrate fathers day nie...tpi lom ada plan lagi nak sambut kat mana dan dlm keadaan yg bagaimana...tp dlm kepala nie dah cam nak plan ajak best prend mama n ajak makan-makn di rumah...so leh la para ayah-ayah best prend mama join sekali sambut fathers day tahun nie....


so layantzzzz je la eh!!!!



3 tukang karut:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wah..masuk contest lagi..all d best!!!

UmiDAnisH said...

goodLuck aqil, danish join gak ni.. hehehe

syareena said...

hehe panjang btul keterangan gambo tu...

leh menang ni