WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

01 June 2009

introducing....Auni Shauqina

Hari wikend adalah hari yg amat bz n byk nau planning nak ke sana ke sinun...raser cam x cukup ari la..patut nya kerajaan harus pikir dr skg utk ubah waktu kerja 4 hari...waktu coti 3 hari...ekekeke...memandai jek aku...ye sapa sokong coti hujung minggu selama 2 hari mmg x cukup sila angkat bulu kening!!!ha tgk ramai yg sokong kan?kan? ahahahaha

ok la hari sabtu aku dah bangun awal2 pagi sbb nak jadi ikan pirana kan? habis jadi pirana kat hytex kepong, singgah jap pi giant area umh aku...so dlm kui 3 camtu sampe umah ...mandi-mandi sbb kui 4 kena kuar balik nak pi bangi nak visit anak kawn aku si yap & jie plaks...

adeiii penatkan? hehe sib baik la aby org nya rajin berjalan...kalo x mmmm mmg la misi hari sabtu x ke mana-mana...ok lah aku pi umah yap&jie ngan anis & emma..kitorang konvoi sesama...waduhhh sungguh comei anak yap & jie nie...baby girl...sayang abg long adam nya xde plaks...balik kg diculik oleh opah nya...padahal aku nie dah kangannn banget nak jumpe si adam anak sulung yap & jie...


so aku ngan lahap nya n muka x malu bedal segala mee n kuih muih kat umh diorg nie..mau x nya...lapor beb!!!hal malu-malu nak mkn tolak ke tepi...x heran dah kitorang nie...so borak2 n borak2...hampir 3 jam gaks kitorang melepak...so kui 8 kitorang gerak balik umah memasing..aku? mmg x terus balik umah la...pi singgah umh mak aku le kejap...dah singgah umh mak aku, singgah plak opis abng aku....adeiii lastly kui 12 mlm gaks baru sampe umah!!!!

so layantzzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

uih..nak weekend panjang 3 hari tu.... SOKONG!!!! cepatla buat petition...

As said...

salam kenal.. thanks sudi singgah blog kami...:)
hmm ya la... baru nama cuti kan... hehehe... hmm camno pegi w/house sale... memberangsangkan x? kalo ok next time leh pergi...
alahai... chumel nyer baby... suka tgk...

miezaniera said...

sy mmg dh selalu bagi cadangan yg keje 4 hari cuti 3 hari tu..tapi takde sapa nk dengar cadangan saya tu huhuhu sedihnye...

ez said...

comelnya kak..

☆ lieya latif ☆ said...

sokong!!! sokong!! he hehe he sape takmo cuti byk wei heheheeh

alahai comelnye baby tu....kiut sangat, ni rase cam nak preggy balik nie....he he hehe

.: Leen-Awie :. said...

yes.. cuti...
comei bb tuh.. muahss.. geram kalo tgk bb.. abes gomol2..

ibu adam ariff said...

hahaha...malam time aku rehat..turn yap jg anak..aku plak berblog lah..hehehe

mrs khairul said...

eiiii..comelnya gegirl tuh yans..semangat plak tuh..ni msh dlm hari ker? mcm dh beso jek..aqil suka x baby?hehehe


yan korang kira ok lah..5 hari keja 2 hari cuti..hasben aku tuh 6 hari keja (shiff pg/ptg/mlm) 2 hari offday) hari 1st offdat tu mcm x offday coz dia balik keja mlm so dia zzzzz smi ptg..d next day nya lah baru dpt bwk anak bini jln2..sian kami..