WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

20 April 2009

report di hari minggu...

Seperti yg korang smue maklum ari sabtu aku keja...so balik kui 5 camtu aku pikap aby n aqil pi jenguk SACC mall jap nak redah poney sales...mmg sales giler tapi cam biase kehampehan n kefedapan pada aku la...sbb baju tuk boy mmg yilek pocik!!!xde byk choice..kalo ada pon smue design aqil dah ada,...x kan nak bli lagi kan? rega mmg merabun kan mata aku...siyes mmg murah gilos!!!!geram jek aku...baju budak pompuan mmg byk n lawa2...sib baik kawn aku kim suh bli baju tuk anak pompuan dia..tp memandangkan bajet dia ciput jek aku dapt le bli ikut bajet dia jek..kalo ikutkan ati aku nak jek aku borong gaun2 yg cun2 tu!!!!

Ahad plaks...aku pi pureen w/sales...aku pi pon sbb nak bli cleanser...x aim apa2 pon sbb aku tau pureen mesti x best kali nie...mm mmg x best langsung!!!baju pon tarak!!! x berbaloi aku pie....

sekarang....masa aku tgh menaip entry nie...aku tgh tunggu pc aku dibaiki...sbb pc aku dah bengong ngan virus berternak!!!hwa....so aku kena gune mac kat dlm lab nie...dah le aku x brp terer gune mac...terkebil2 aku sbb koman x sm ngan pc....adeiii cepat le abag BESSAR baiki pc aku tu...keja den belambak ni!!!!!


msg tuk kak fara HD!!! baju tu ok la aku pakaikan tuk aqil...npk cam beso sket...tp belasah je la...dah anak aku tu cenonet nak wat camner kan? hiks....


so layantzzzz je la eh!!!!!

3 tukang karut:

ez said...

kak..pas abis event2 sume2 ni n pas blik pahang aku nak coti..heheh..csian ko virus berternak kat pc ko..xpe kang adala doktor operate..hehe

yong ibu chem said...

aduh melepasss poney!

☆ lieya latif ☆ said...

hai yantz....

wah gi jugak ke sales poney tu, lieya plan mmg nak sangat pegi tapi ramai ckp nak amik baju kene berebut2 tu ...tu yg berat bontot nak pergi tu...lieya kalopergi tak mo laa beli baju, tapi nak borong barang2 mandian, minyak2 tu bagai hehe he he...beli stok setahun terus he he he....

same laa pc kat opislieya ni pun dah lembab..sah2 virus dah diternak ngan jayanye, tapi salah lieya jugak, manjang jek download yg bukan2 tu pasal virus datang terjah tu hi hi hi