WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

17 April 2009

aku dalam dilema!!!!

mmmm...sok aku kena keja...kebetulan aby pon kena keja gaks esok...bistu? sapa nak jaga aqil? aku pon penin...aku x leh nak wat keja opis kat umah...sbb cam leceh le plaks...sbb bahan-bahan nak wat keja smue ada dlm komputer opis...nak transfer data tu satu hal le plaks...nak tak nak aku ken gaks wat keja kat opis...at lis kat opis kemungknan besar keja aku akn siap at lis 70% berbanding wat kat umah...

adeiii tadi aku kol kakak aku konon nak suh dia tolong jaga kan aqil..tp kakak aku plaks ada hal..so aku kol kakak aku lagi sorang dia kata ok...alhamdulillah sib baik...act aku raser cam x best plaks nak tinggalkan aqil ngan kakak aku...bukan apa...ye lah ari minggu kan...tau-tau je la diorg pon ada urusan lain...walopun akak aku tu x kisah pon sebenar nya...lagi pon anak2 diorng pon ok main ngan aqil....

mmmm...apa leh wat kan? tinggalkan je la eks...


so layantzzzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

wansteddy said...

asal asik xupdate je blog aku kat blog ko ha???? marah sungguh ni. ekekkee


by d way.. pls tolong aliya... vote for aliya damia. just klik here:


http://mummynaliya.blogspot.com/2009/04/pls3-vote-for-aliya-damia.html

yong ibu chem said...

yant, yong lagi lah..buleh dikatakan setiap minggu weken2 yong kena kelije ma...sedih tau...!

tapi sib baik kapok ado....

| kunyit a.k.a. eus | said...

eus pn slalu dlm situasi ni.. so, eus memahami... eh, sblm tu, assalamualaikum! slm kenal.. :D

aimi @ kamalina said...

akak pun selalu gak dlm situasi cam awak ni... kalau tak sebab keje, sebab baking... nak tak nak bdk2 ni mmg kena pegi rumah wan diorang.. serba salah gak, tapi kalau nak biarkan kat rumah @ bawak gi tmpt keje, mmg haru biru..alamat tak siap kejela..

ez said...

csian ko kak..tp nak wat mcmana kan..arap2 cepat2 abis keje ni n bleh la berehat kan

farah amoi said...

mmm
atleast ko slamat tinggal dia kat situ
dr ko tinggal kat org yg xde pertalian....kat jiran ko ker...

sah tau kakak ko x kisah
yg ko plak yg kisah nape

ari ni kita susah
org tolong
sok-sok kita tolong org plak

hasniza said...

woi org coti lu keja apahal? hahahaha padan muka

ummuabdullahsyaakir said...

salam perkenalan,jmput dtg blog dan undi Abdullah yea:)