WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

13 April 2009

pergi nya seorang mak andam....

hehehehe....apa la tajuk aku letak tu kan? ok aku nak cepat2 update blog nie sbb pasnie aku akn masuk meeting...
Nie ari jumaat yg lepas kitorang meraikan member seopis yag kena tukar ke poli ipoh atas kerelaan ati sendrik..tp berat gaks ati daiya nie nak tinggalkan kakak-kakak kesyangan nyer ini....yg best part ialah makan jek...pastu happy-happy amik gambo cam x rupe sedih pon kan? tapi jasa daiya akan kitorang ingt sampe mati...sbb dia telah mencantikkan wajah aku yg huduh itu....hiks...
sekali-sekala aku melaram pesalah nyer kan? mmg best ah ble tgk muke lain semacam....pelik pon yea..tapi aku raser cam aku lawa plaks...heheheeh ateq pon sama..nmpk makin cuns bile dimekap kan....
kitorang bergambau mmg cenggini..siap tarik mr.bos ajak posing sekali...sib baik bos kitorang sporting...tu sbb nampk jek dia nak kuar dr pintu nak pi solat kitorang tarik reramai ajak berposing!!!!hehehehehe
syiok kan bile kena tukor tmpt keja..dapat byk adiah!!!cenggini aku pon nak transfer gaks arrr...heheh ada berani ke? oh no...aku xmo le berjauhan ngan somi dan anak aku...kang mau kurus kering aku nnti....
ok nie last posing bergambau ngan adiah yg daiya dapat....best ah adiah tu smue...raser cam nak blikan tuk aqil le plaks...sbb byk adiah cam tuk bebudak je...mm lagi satu yg pelik ttg daiya nie...dia suke sgt ngan elephant...tu yg dapat adaih pon gajah je smue...hehehehehe

so layantzzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

ez said...

akak..bestkan kita bergambau2..heehe..kang nak lg bergambau la..ilang sedih..ehhehe

aimi @ kamalina said...

ingatkan pegi ke mana..suspen je yantz ni...sporting betul msg2..camni, senangla nak shoot...

Mama_Aqish said...

wah sporting betul la kengkawan yantz ni...semua tangkap gambo siap possing maut punyer....

papaaqilah said...

cantik lak gambar posing gitu ye...selalu posing...tegak ..senyum je..huhuhu...

Diarihatiku1976 said...

amboi posing sakan yekk.. lepas ni sapa lagi yg bertukar ekkk... kalau ada sesiapa nak tukar meh datang PSM

farah amoi said...

looor
ko ke tuh di
au punye jenuh cari mana satu ko
rupenye yg paling depan cumel tuh ker?

hubby o tgk x rupe ko tuh?
harus dia pon tergoda kali ke patblas kannnn


tp memang rupe ko berubah trus daaa...


tp tajuk o tuh
yg org tuh pegi ke alam lain jerkkk

~~ciklinn~~ said...

best tu berposing sakan ..kalu aku pun tersenget2 aku gelak dan semyum ngeh ngeh ngeh...