WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

09 April 2009

dah tensen tahap melampau

Aku x paham la....kat opis aku nie ada la sorang pegawai nie...kitorang gelor kan dia g*nj*l....aku mmg sakit ati toi keja ngan dia nih...mmg smue org pon naik menyampah + berbulu jek...dah la x wat apa-apa...yg kitorang nie tgh sibuk ngan projek lain dia x paham...nak keja dia cepatttttt aje,....siap!!itu je yg dia tau...dia x paham langsung yg aku nie sibuk dr pg-petg meting,pastu kena wat keja lain+ design yg blom sempat nak usik tuk diperbetulkan....

Aku naik sakit ati + menyampah ngan pegawai sorang nie...kalo ikutkan hati aku nak je cekik-cekik + maki hamun dia...tapi aku sabor lagiks...sib baik la ko tu lg beso dr aku..kalo x mmmm mmg dah lama aku kehelkan aje....

adoi malas ah nak pikir pasal dia wat sakit ati jek....

ok la aku nak citer td aku n the geng pi pejbt utusan kat sg.besi nak cari gambar....dr pg-petang keja duk mencari gambar x abis-abis...aku dah naik tensen dah....

ari-ari balik lambat!!!aku dah rindu saat-saat aku balik awal..balik je kui 5 dah sampe kat umah...main-main n layan aqil sambil tgk tv kami anak beranak...tp skg aku smape umah pon dah mlm...aqil pon cam dah kurang kasih sayang je aku tgk...aby jek yg layan aqil skg nie...wat susu + tukor pampers smue ayah nyer yg buat....masa aku di rumah cuma 2 jam jek...kekadang aku balik mandi terus tido...xde masa nak layan aqil n somi....huhuhu sgt sedih woooo....sib baik la somi aku mengerti...balik umh dia dah tolong aku basuh kan botol aqil, sapu sikit2....ringan beban,...tq abang!!!!

ok la aku nak balik dah nie...mlm kang nak pi singgah parkson jap..nak bli adiah tuk member kitorang nak transfer ke ipoh....ok miss u all!!!!

so layantzzzz je la eh!!!!!

6 tukang karut:

wansteddy said...

adakah org itu yg tinggi2...
yg suka dehem2....
yg suka paksa org wat keje dia tp dia xwat pape keje....
cm terbayang2 dikepala siapakah gerangannya... kekkeke..

sabo kak..dugaan...

PuteriSatu said...

sabar...sabar...cam tu klu satu ofis....kat memana pun sama je....ada jekla yang berperangai tak semenggah kan...

farah amoi said...

wahhh..tul nye bz ko!
patut ler ko dah kurang leave komen kat blog aku dikkk
xpe
itu rezeki namanye!

nanti reda la ke-bz-an ko tuh dikkk


weihhh
dlm entry yg ko g apartment member ko tuh
nape nampak ko gumuk sgt
mcm berisi jerrrkkk


and, perasan x...dania tuh dah cam adik-kakak ngan aqil tuh
sbb muka depa ada iras
lebih lagi tang bibir diorg yg agak tebal
kannn...???

ez said...

kak..sabo ye..aku paham..pg2 tdi si en tu jumpe aku..pg2 tdi dia kol aku..emmm...

~~ciklinn~~ said...

ko bg aku no tel dia..meh aku marah dier..suka2 hati dia buat camtu kat ko... huhuhuhuhhuhuh

aimi @ kamalina said...

sabo..sabo..mmg tension kalau kerja dgn org yg mcm *tut*.... akak pun dah merasa....