WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

02 April 2009

ngantuk vs keja ??

Aku baru jek baru balik dr angkasapuri...tgk site nak design set tuk kuiz asean yg bakal diadakan ujung bulan nie...actually ari nie aku cam malas sgt nak pi opis tau...pikir kan byk keja n dah janji ngan pegawai nak pi tgk site terpaksa gaks ku gagahkan diri pi opis....kalo x raser nak tido jek!!!

huh aku skg mmg kurang tido...dah le balik lambats jek skg nie...pastu rehat pon cam kurang....tapi makan amat beselera ok!!!! tadi masa aku sepanjang ke angkasapuri mata aku n mulut aku asyik menguap jek...mmg ngantuk ya amats!!!dalm ati kalo le aku dpt katil mau aku tido x bangun-bangun 1 hari!!!! huh......nak tido bley tak? kang mau keja-keja aku x siap lagi aku kamkabut plaks....

ok la nak smbung keja balik...nie aku updet sbb aku nak ilangkan ngantuk jek...heheheheehe....

so layanztzzzz je la eh!!!!!

5 tukang karut:

Mama_Aqish said...

yantz..lame tak update blog...tak best la tak de entry baru...tapi nak wat camne keje kan lebih utama...so cayok2

~~ciklinn~~ said...

okes2 aku memahami kesibukan ko...

mrs khairul said...

ko amik cutilah yan..nnt ble tido 1 hari..hehehe..

ez said...

kak yantz..
hehehhe..btulla keje byk kan..xpe pasni kite coti..tp xtau bile..heheh

ayshanur said...

go kakyantz! go kakyantz!

salam kenalan!