WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 April 2009

makan-makan & rumah itu sngat leng loi....

Ari ahad yg lepas...wah nmpk sgt aku lambat updet...citer minggu lepas baru aku nak updet..keh-keh...korang pon paham kan aku bz...nie pon aku amik masa nak updet tau....so ahad yng lepas memeber seID iaitu seUITM atau lebih mesra satu class mate aku anis & emma ajak kitorang mkn-mkn di rumah baru mereka@ shah alam...

menu yg amat sedap...sup tulang & nasi tomato....
aqil berposing ngan kak dania

aqil nampak nyer yg konker toy car tu...sedangkan 2 org sedang tggu giliran nak naik plaks...
Sesi makan yg x abis-abis...
amats cantiks apartment diorng nie...maklum le nama nyer org ID mmg x sah le kalo umh x lawa...lagi plaks contractor ID mmmm mmg le x dinafikan kalo dorg ckp sampe demam-demam gara-gara nak pikirkan design umh nie....kalo aku pon sama le agak nyer...cume aku dolu mmg mengidamkan umh ala-ala cenggini...tapi pulus + kontraktor kedekut yg buatkan umh aku...so simpan je la angan-anagan tu dlm lemari...hahahaha...

budak bertiga nie sgt kamcing....elok je main sma-sma...
mama nyer pon sibuks nak berposing ngalah kan bebudak...
aktiviti kitorang aritu tu dr mula-mula labuhkan punggung sampe balik makan-makan-makan....sampe dah naik senak piut aku...ramai gaks member-member yg join aritu...cam shima, yan, pet dan man...dah lama toi x jumpe diorg nie...sampe smue nyer dah berjambang!!!!hehehehee
pas aje aku balik dr umh anis & emma...kitorang pi jenguk anak imm plaks....gambo nnti kalo sempat arini aku updet...kalo x minggu depan la yea....

so layantzzzzz je la eh!!!!!

4 tukang karut:

Mama_Aqish said...

cantik la rumah dia...teringin plak

yong ibu chem said...

eh rasa cam kenal je emma n anis tu lah..hehehehehhe

setakat ni kan,klu aku ikut gi umah member kapok kesayaganku ini, almost umah korang budak2 ID mmg chantik2! seni giler korang.

tu yg kapok duk verangan giler2 ni, nak design umah yg kami nak pindah masuk awai bln lima ni!

mmg demam weh!

ez said...

kak..bestnye..mkn2..jumpe kengkwn2..cantinye umah kwn ko tu kak..eheh

PuteriSatu said...

hish..memang lawa betul umah kawan yan tuh...cis...telan air liur jekla gamaknya nak wat design umah cenggitu...