WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

29 April 2009

lawak nyer si aqil nie...

Act aku sgt teruja nak citer apa yg berlaku mlm tadi kat korang smue...hahaha hover nya!!!
aqil nie btul2 pandai wat lawak tau....citer nyer gini...dolu...dlm phone ayah nyer ada la simpan video citer upin & ipin...aqil suke dok melayan tgk citer tu dlm phone...tp byk kali dia tekan2 punat tu masuk tenet sampe bil ayah naik!!!so, ayah buang smue video upin & ipin tu...cian anak aku nak tgk citer tu dah x dapat...tgk cd dia x berape suke layan...nak gaks tgk dlm phone...

ok mlm tadi...aqil nie layan plaks ring tone dlm phone...yg lawak nyer...setiap bunyi ring tone tu ada yg slow...ada yg rancak...dan ada yg bunyi cam ala-ala cina opera!!!!dan...setiap rentak tu aqil menari ngan poyos nyer ikut rentak tu...paling kelakar rentak ala-ala opera tu la...punyer la dia menari ala-ala wat tai-ci....adoiiii...sakit piut aku n aby tgk anak akau menari...tapi time ringtone tu rancak...dia pon menari la ala-ala hip hop plaks...tapi mmg spontan toi aqil menari....

ok tu jek...sowilah gambo xde...nak tunjukkan sebagai bukti...sbb masa aqil menari tu aku tgh syiok melayan citer fav aku" intan" hahahahaha....


so layantzzzz je la eh!!!!

7 tukang karut:

☆ lieya latif ☆ said...

hihi boleh bayangkan camne aqil menari...mesti comel...kelako pun ade jugak kan....he h ehehe tu ar, len kali amik le video leh kiteorg tgk gelagat ensem boy ni berjoget...

budak2 mmg suke upin ipin kan, cam lieya ni laaa, si mia ari2 nak pakai baju upin ipin, sampai kene sorok2 ...kalo tak tak sempat kering baju tu dok ulang pakai ....he he he

~Ifa~ said...

hehe.baca entry nie pun nk tersenyum saya sorang2 di buatnya.ini kalu ada video sah gelak kuat nie.

ez said...

ehhehe..aqil memang lawak..kak ko ni memang antoo cite intan ye..hheh

KV said...

pandai dia menari eh.

CuTeMiUt78 said...

blh bayangkan camne dia menari heh..heh..heh..heh

.: Leen-Wawie :. said...

mari berdansa.. hehhee, aqil nih.. lawak la...

moh layan tag ek..

nak tanya yg contest tuh wat slogan tuh refer ker blog sape.. hehheeee...

yong ibu chem said...

hahahhahaha

mmg betul lah kan..hp adalah menjadi salah satu menan paling popular di era ini..hehehheheh