WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

16 April 2009

aqil dah pandai posing wooooo

ayu nyer mamat nie....
Disebabkan aku dah lama gilos x amik gambo aqil...aku nak le test budak tecit nie dia reti posing ke tak...salu time aku nak amik gambo dia pon pas waktu maghrib la...lain masa aku mmg xde!!!mmg time maghrib aqil akan duk melenjan atas katil main-main ngan beber dia...so smentara tggu isya' aku pon abis kan masa menggomol dia la...
eeeee....gediks la dik long nie...
mmm...aku x sangka plaks bila aqil nmpk je aku amik kamera..terus dia capai beber dia siap senget2 kan muka dia...pandai plaks dia wat aksi-aksi letak tgn kat dagu la...angkat2 tangan la...duk berposing le plaks...tanpa disuruh ok!!! aku juz ckp 'smile...or gedik...' spontan dia pon wat le aksi gediks dia..heheheh aku ingtkan dia dah lupe....

so sesi amik gambo ada la dlm 15 mins camtu...sbb aku dah mlas nak layan kerenah dia le plaks....macam-macam le aqil nie kan?mmm dah lama x amik video aqil kan?

so layantzzzz je la eh!!!!

3 tukang karut:

aimi @ kamalina said...

cayalah aqil...makin senang keje mama pas ni... yantz, tgk gambar yg 1st tu, mcm girl la..hehehe....ayu je posing....

ez said...

comelnye aqil kak..manje..pandai posing plak tu..heheh
kak thanx redakan aku..ko jdi saksi ye ape yg g**ja* ckp..heheheh

yong ibu chem said...

wah..yantz,pasni sonang lah kau yan. model dah bagi green lite tu!

:)