WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

12 March 2009

yan & joe kawen @ taiping

Ok nie sambungan entry yang masa aku cakap aku kat perak nak pi kawen kawan baik aku masa kat uitm aitu....owh baru arini aku ada masa nak updet...so updet cepat2 sbb aku tau ramai kengkawan aku nak tgk gambo yan kawen nie....

kitorang bergambo dlm bilik panten....
yan nak kuar menyambut kedatangan panten lelaki

Aku sefamily amik kesempatan bergambo ngan panten...

Geng-geng ID yang sama-sama nak bergambo gaks....
Ok lah aku pon pi ngangkut abg n sepupu aku join sekali pi kenduri yan nie....patut nya aku dah janji ngan member aku Dee nak pi konvoi seklai tapi abg aku dah sibuk nak ikut so cancel konvoi ngan dee and kitorang jumpe jek kat umh pengantin...

abg daus dan abg leley yang membantu memantau aqil sepanjang mama nyer sibuk berposing

Sue ngan anak nyer...hehehehe..weh sue encem la pakwe ko aitu...kim salam eks...:)

Yan ko sgt cunz melecun pakai baju pengantin tu...joe pon encem...majlis ko pon meriah...suke sgt ngan grup kompang yang siap berjoget2 n melompat2 masa mempalukan kompang tu....1st time aku tgk kompang wat tarian tau!!!makanan pon sodap n gift pon mengancam!!!!
aku bagi berkat kat yan salam ngan panten...hiks...
Shima, Dee and sue teruja nak tgk yan bersanding....
aqil cakap jom balik!!!!

ok la aku malas nak citer byk n panjang lebar....kalo nak tgk gambo ada sekeping 2 aku masuk kan dalam look my eyes ok...korang leh tgk kat sana...

so pada yan & joe selamat pengantin baru dan semoga korang cepat-cepat buat anak ok!!!!

so layantzzz je la eh!!!

2 tukang karut:

aimi @ kamalina said...

swett je warna baju pengantin... dan pengantin pun lawa..

ez said...

heheheh..aqil ni mama xnak blik lg da ajak blik..eheh