WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

08 March 2009

pagi ini....

wah....awal nyer aku bangun pagi nie...hehehehe kui 730 dah bangun!!!!ye la..aku mmg pesen coti2 x reti nak bangun lambat-lambat..kang kalo bangun matahari dah terpacak ats kepala aku akan migrain wooooo....

owh...sungguh sedap bau nasi goreng kakak ipar aku masak kat dapo tu.....hehehehe...aku x tolong pon...bukan apa cam best plaks n teruja nak updet blog!!!wah kalo kat umh aku ada internet dah sah-sah keja umh aku terbengkalai sbb duk pagi2 buta celik2 jek terus on pc n updet blog!!!gilos.....

ok pasnie aku nak gosok baju...kang nak pie kenduri kawen....aku gasak bawk gaks abng aku join sekali pi makn kenduri...mmmm xpe best frend aku kawen...so dlm kad pon cakap undangan seisi keluarga...hahahahahaaha...

x sabor nak tgk cinter ati aku nie kawen..sah2 minah tu kawen vogue gilos!!!!nnti aku tepek le gambo kat umh kenduri kawen k!!!!!


so layantzzzz je la eh!!!!!

1 tukang karut:

PuteriSatu said...

akak lak aim nama Aqil....hiks....