WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

07 March 2009

ayah dibuli oleh aqil

Kejadian nie masih baru lagi...di rumah abg aku kat perak skg nie...kitorang baru jek balik dr makan kat luor sbb abg aku kuar pi ipoh dr ptg td x balik2 lagiks...so aku pon amik kesempatan nie updet le citer yg masih baru n panas hahahaha....
gambar2 nie aku amik ms aby sedang duk menjerit2 kesakitan sbb anak nyer si aqil nie telah membuli ayah nyer....mana x nyer aku tgk aqil cam org x sedor diri duk naik lenjan belakang ayah nyer pastu ketuk-ketuk la...pukul2 la...cubit2 la geram x tentu pasal....dah ala-ala cam main wrestling le plaks kekdah nyer....
dengan sepantas kilat aku bukan menolong aby yg tgh ngadu kesakitan, tapi aku leh pulun snap gambo aqil tgh melenjan ayah nyer!!!!hahahahaha...kejam nyer bini...hehehehehe....
aqil plaks nampak aku pegang camera lagi ligat le dia buli ayah nyer...cam tau2 jek aku nak masuk kan citer dia buli ayah dlm blog!!!hahahahaah
alalalaala...cian ayah tunjuk kan cakaran maut aqil tu...mmg pedih la...sian le plaks...tp aqil kalo dha mencakar mmg x tahan wooo..sakit n sgt pedih!!!bukan sbb kuku dia panjang ke apa...x panjang pun mmg sakit...
so layantzzzz je la eh!!!!!

1 tukang karut:

farah amoi said...

wei
best lagi kalau ang dpt buh gambay ang gomol aby plak

muahhahahahha

ye
buat ler entry pasal asal usul ko lam dunia cyber