WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

02 March 2009

~ kursus 3Dmax @ glory beach resort,pd

Akhirnya gambo-gambo kurus katPD dah ada di genggaman...so baru leh boleh nak updet....kitorang kursus selama 5 hari...belajor basic 3D max...mmmg hancus aku lupe giler smue command!!!!huh terkebil2 gaks le....sib baik kali nie cikgu yg ajo ok n very2 sporting...so mmg dia ajor btui2...sampe nak 100x aku duk angkat tgn tanya itu...tanya ini...hahahahaha....




sepanjang kursus makan mmg sedap!!!!so aku bajet amik lauk je byk-byk...nasi kurangkan...hahaha...cam biasa satu hari kitorang makan 6 kali!!!!hummmm mana la badan aku tak tembam!!!!

3 hari berturut-turut aku pekena kambing!!!! adoiii...3 hari berturut gaks aku cirit birit..geng2 lain pon sama...mmg perit la...aku mmg pantang tgk kambing...mmg x toleh kiri kanan...duk pekena kambing je la...walopun act aku mmg x leh mkn kambing sbb aku migrain....tapi nafsu makan x leh kawal aku balun jek!!!!

so mlm terakhir kitorang nyer menu mmg spesel la...ala-ala western gitus!!!mmg sedap!!! oh yea tu la cikgu kitorang yg muda belia ajo kitorang 3D...mmg giler la cikgu nie...very2 sporting!!!diorg la yg hasut kitorang suh gaks tgk citer upin & ipin...promote baikkkk punyer!!!!

ok kotang layantz je la gambo-gambo..nak citer x tahu aku nak karang apa....sowi la gambo x ikut urutan aku belasah jek tepek!!!

so layantzzzz je la eh!!!!!

10 tukang karut:

aimi @ kamalina said...

wah...yantz pun dah pakai tudung ekin ni...sesuai la dgn muka awak.. akak je yg blm berani try..keinginan tu ada... :P besntya kursus!! byk kali mkn lak tu... kalau akak, mmg syok la...sebab akak suka mkn..

.: Leen-Wawie :. said...

wah kambing tuh.. bab makan2 camni mana leh tahan nafsu.. takper, pas abes kursus leh diet.. ehehhee...

farah amoi said...

wahhh
cun nye ko pakai tudung tuh

huhuuuu !

ez said...

kak yantz..comel la ko pakai 2dung tu...bestnye g kursus..aku pon lama x g..ehhehe

[[ yong ibu chem ]] said...

part gi meeting..kursus kat hotel2 ni lah yg bikin aku makin gumuks tau!

hehehehehe

zubye said...

salam Yantz..

1st of all.. thanks ye sebab participate and gives comment to EOG contest hari tu.. thanks for ur support! lain kali ada contest leh try lagi k..

ok ada course kat pd ke.. kitorang pun baru balik dari piknik ke PD last sunday :-)

linda said...

yantz ke? ingatkan ekin tadi... ahahhah

ibu adam ariff said...

salam...
wei..aku ngah sarat la..mungkin xleh nak join..tengah tunggu ari jer time tu..takut plak nnti terberanak kat perak...
WAH..SEKARANG MESTI KO DH TERROR wat 3d kan..sonok keje gomen ekk..asik pi kos jer...

My Blog said...

mcm kenal plak ekk. tapi dimana ekk.. penerangan ke...

miss.vain said...

tau tak if ada kursus 3d lg?