WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 March 2009

imm bakal nak bersalin....

Tika ini sahabat aku nie iaitu imm mesti dlm keadaan berdebar-debar sebb kata nya lagi 2 hari dia akan bersalin...aku harap-harap semua nya ok dan bakal baby yang lahir selamat dan sihat....ibu nyer jugaks....

Imm adalah sahabat baik aku...terlalu baik...so ari ahad aitu dia suh aku amik gambo masa dia tgh peknen....act hari ahd tu aku bz gaks ngan pelbagai program...tapi disebab kan dia...aku x leh nak tolak permintaan bakal ibu nie...kang kempunan plaks..hehehehehe...so aku curi gaks masa dlm 2 jam pagi ahad tu duk mengambik gambo dia....kalo korang nak tgk gambo-gambo tu masuk le rumah aku yang satu nie ha.....ok imm & pudin dah bersalin tolong roger aku k!!!!cayang korang!!!

so layantzzzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

My Blog said...

weh.. lawonya pic yang ko amik ni... berkenan ler plak .. nanti beritahu ekk harga untuk outdoor ni berapa. mcm minat ..leh gitu...

ica said...

huyyo....romantik tol la kwn maksu tu....
best ar husband dia...
bercita2 lah dari skank utk mendapatkan bakal husband yg macam tu...hihk3....

.: Leen-Wawie :. said...

sukanya tgk gambar org peknen.. hehhe, kite peknen dah 2x tu takder sekeping pun gambar... bila dah bersalin baru kata rugi tak amik gambar kenangan... ekekkeee... tunggu peknen ke-3 nanti kot.. ahaks..

re: ha'ah jumpa lah kite kat dunia blog laks...

ez said...

bestnye..hehhe..bilela aku nak peknen ye plakss..heheh

mrs khairul said...

larrr yan..rupanya ko ni part time photog ye? lawalah lah gambo2 yg ko shoot..pandai ko caria angle yek..suka..suka..kot2 lah pasni ni tringin nak posing2 ble x aku roger ko?heheheh

Miss Moon said...

Lawo la Yantz ...wah makin ligat ...moon doakan agar Yantz akan sukses selalu ...keep it up ya . Koz practise make perfect . Gambar dah lawa tew ..pasnih kena asah tang ngedit je

~~ciklinn~~ said...

wah.... siyus cantik2 gambar2 tu yant....leh lah aku berposing2 depan kau nanti.. hahahha

E-Marlin said...

alahai..tgk mak buyung tu mcm x larat bw perut dah...nampak sgt dia menunggu ari....

lawala awak tangkap gambo..guna kamera apa ye?? jeles jeles hehehe