WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

27 February 2009

aqil dulu dan sekarang

Aqil skg dah makin bijak dan bijak!!!makin garang dan sgt garang!!!makin manja dan sangat manja!!!!oh yea baru-baru ni aku n aby telah menggelarkan aqil 'adik '....kitorang panggil dia adik skg nie....sbb nak tunggu aqil betoi-betoi dapat adik ntah bila masa nye....so panggilan tu macam sesuai sgt ngan watak aqil yg sgt manja!!!!

dan...bila kitorang panggil nama adik dia suke plaks....tapi aku lum lagi penah dgr dia membahasakan diri dia adik...even nak sebut nm dia pon dia x pass lagiks....salu kalo dia nak sesuatu ato nak cakap apa-apa dia just ckap..." ma...nak nie... " atau...."mama...iyak ( berak )..." atau... "mama...nak tutu.. ( susu ) "

tapi semalam...dia bercakap ngan aku...."mama...dik iyak!!! " dan " mama...dik nak tutu !!!! "
mmmm cute nyer dia gelarkan dia adik....heheheheh so kalo dah sampe beso dia lekat panggil nama dia adik...mb kalo dah ada adik nnti kitorang akan suh adik-adik dia panggil diri dia 'dik long' ....' dik ngah'....atau 'dik lang' haaa...bior smue adik badik gelorkan diri memasing adik...mmmm baru le manjakan???

wah panjang berjela gaks aku nulis nie...ok la nie saja nak tempek gambo aqil 2 minggu lepas masa kitorang jenjalan kat FRIM...bukan apa..act aku pi FRIM ( kepong ) sbb nak masuk contest fotografi...so alang-alang snap le sekping dua gambo aqil...pastu tetiba teringat plaks aqil dolu ada gaks gambo ala-ala santai cenggini masa photoshoot ngan moon 2 tahun lepas...mmmm moon ingat x?

nampak beza sgt muka aqil dolu dan dekarang nie....windu la kat aqil yg dulu tu...hiks....

so layantzzzz je la eh!!!!!

7 tukang karut:

aimi @ kamalina said...

haa...nanti bila nak dpt adik, payahla nak tukar panggilan tu..mcm akak dulu la..dah selalu panggil rafiq tu "adik".. sampai taufiq kluar pun asyik tershashul je...tapi orait gak cadangan awak tu yantz..nak panggil dik long, dik ngah.. lain dari yg lain...

farah amoi said...

a'ah kan
memang beza nau muka aqil dulu dan skang ni
hehehhe

dulu nampak berisi skit...skang dah x berisi


re:
yo dik
memang aku layan SPA Q
walaupon
nyampah yang amat

E-Marlin said...

mmg beza aqil dulu & skang...dulu muka nampak comel, skang dah nampak macho gitu... tapi tak macho la bahasakan diri adik...

x pnah plak saya dengar ada panggilan dik long, dik ngah tu.... unik tu....

ez said...

kak..comelnya anak ko..ensem sungguh..

[[ yong ibu chem ]] said...

yantz, macam abah aku la. dia bongsu. adik2 beradik panggil adik.

sampai dah pangkat atuk ni pun..adik2 beradik abah tetap panggil dia adik..dan sepupu2 abah panggil 'abang adik'!

farah amoi said...

yantz

ko kena TAG !

Miss Moon said...

harus la aiiii ingat yantz oooiiii . Suka bangat tgk gambo awil time tew ...ingat tak kiter pusing taman tew hahhahah mmg ronda betul la akakkakakak

he is so adorable