WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 March 2009

keja menimbun...arrgghhhh!!!!!

Ok starting di awal pagi ini..untuk memulakan kerja...aku nak updet sket perkembangan terkini aku....alamak perkembangan terkini aqil pon aku x updet heheheheeh...

aku sarapan tadi aku dapat satu ayat yang berbunyi begini " marah itu sebagai satu opsyen yg akan mendatangkan reflection"ye ayat itu mmg betul...kalau kita rasa marah...keadaan marah itu akan sentisa menghantui kita seharian....kalo kita rasa happy di awal pagi...kita akan sentiasa gembira n kemungkinan ada sesuatu yang baik akan berlaku sepanjnag hari kita....

act kat opis skg tgh bz n bykkkkk keja...nie smue gara-gara projek malaysia perkasa....so dlm minggu nie aku mmg balik lewat je la....terlepas nak tgk spaQ!!!huhuhuhuhuh....

so kpada kengkawan smue mana yg aku x sempat nak jenguk amat-amat le sori...nak sgt jelajah blog kengkawan..tapi tuntutan keja yg menimbun amatlah x mengizinkan.....ok nak sambung wat keja...

so layantzzzz je la eh!!!!!

6 tukang karut:

ez said...

ehheheh..kak..memang keje skrg byk giler kan..xpe..bleh settle la punye..emm..btul tu kak..marah satu option yg akan mendtgkan reflection..emm..btul tu..chaiyo!cahiyo!chaiyo!

aimi @ kamalina said...

nak buat camna....tiem keje bbyk, kenala settlekan yek...samalah cam akak..time menimbun2 tu, ngadap pc pun tak sempat... punyala kan..

~~ciklinn~~ said...

okesss gilah sambung keje... kesian kat kau..... selsema dah ok lom?

.: Leen-Wawie :. said...

tu arr... kdg2 byk keje, kdg2 relax.. gitulah iramanya... takper, lex.. take time.. ehehheee...

E-Marlin said...

awak pun layan spa q 2 gak ke? samalah kita, lagi 4 episod spa q ni nak abis......episod last2 ni byk sedey je......

farah amoi said...

ye ke?
patut le ko jarang update la ni

ko dah sihat benau ke?
kan ke slalu cakap
ko x sihat ...