WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

25 March 2009

3 kemenangan...

Actually minggu nie adalah minggu terbizi aku kat opis....mmg x sempat le nak ngadap blog dan nak menyinggah blog kengkawan yg lain...kalo singgah pon x sempat nak tgglkan jejak..sowi sesangat!!!sbb skg kitorang kat opis dah mcm mat rempit...terkejar sana..terkejar sini...n meeting x habis-habis!!!!kalo masuk meeting tu tau je lah dr pagi-petang...dah nak kul 5 baru terhegeh-hegeh nak siapkan keja....adussss!!!!!

ok la aku nak citer dlm minngu nie iaitu dlm bulan march baru-baru nie aku telah memenangi 3 peraduan yang aku masuk....walopun x menang beso...tapi amat menggembirakan hati aku dan bagi aku semngat lagiks nak masuk segala contest kat malaysia nie...hehehehe...

first aku dpat no.2 tuk contest shampoo CLEAR...dapat le bag laptop samsonite...gambo xde la...sbb aku x sempat nak upload...dalam minggu yang sama gaks aku menang contest 7-eleven dapat no.9 ...adiah nyer percutian 3 hari 2 malam di Berjaya Langkawi resort + 100 voucer Kenny Rogers + 100 voucer ke desa water park....dan....yang baru-baru nie...mmm ingt x entry aku pi ke frim aitu nak amik gambo masuk contest? so aku menang no.1 ( tapi guna nama org lain )....alhamdulillah!!!!dapat le duit....

so pasnie aku akan mengiatkan usaha untuk mencapai target nak menang banyak!!!!hehehehe...sonok gaks masuk contest nie...kalo dah menang sekali mesti nak masuk n masuk lagi kan? aku jadikan sebagai hobi n side income ler....

ok citer lain plaks....sowi la entry aku kali nie xde gambo...aku xde ms nak letak la...mmm malam tadi aku langsung x tido ok!!!aqil pon sama...sbb aqil batuk x benti-benti...kesian plaks aku tgk dia...minum susu, batuk muntah...minum + batuk + muntah...semalam 3 kali aku tukar cadar n 3 kali gaks tukor baju tido dia....adeiiii lemah aku pagi nie...yang kesian sgt kat aqil la..sbb dia x boleh n x selesa nak tido...dia x leh nak tido sbb batuk yang berterusan...mmm act semalam dia kena batuk tu...mb sbb aku kasik dia mkn ais krim aitu kot...tu yg dia batuk...nyesal plaks bg dia sekerim tu!!!!!

ok la aku harap aqil kat nesri kurang batuk dia...n..pasnie aku ada meeting lagiks...hwaaaaa...dah 2 minggu x tgk spa q tau....mmg dah tak tau apa dah jadik kat family qistina tu....

so layantzzzzz je la eh!!!!!

5 tukang karut:

ez said...

hehehe..akak..tahniah..menang besau ni..
bgus2..heehe..
tulah la ni bz..aku pon x sempat nak tulis n3 dlm blog sempat komen aje...hehhe

aimi @ kamalina said...

wah yantz..murah rezeki awak...akak pun suka gak masuk entry2 ni... klaau jadi awak lagi la bersemangat nak amsuk..sebab pernah menang kan??? hehehehe... all d best yaa.. bestla awak dpt yg Berjaya Langkawi tu... situ mahal woooo...maklumla 5 stars...

farah amoi said...

wahhh
dik
ko leh kasi tips kat aku nih
nanti leh ler share-share yea
coz aku dlm planning nak jd fully h/wife nih

~~ciklinn~~ said...

ko mmg selalu ado luck lah yant... bag kat akulah hadiah2 kau tu.... aku ni masuk apa2 tak pernah nak menag... huhuhuhuhuh

E-Marlin said...

tahniah tahniah, rajin btul awak masuk contest2 ni ye.... saya x caya contest2 ni hahahhaa...

tp berjaya tu mmg besh, dulu saya dgn hubby honeymoon kat sanala.....kitaorg je melayu, lain semua omputeh...hehhee