WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

16 March 2009

ini gambar nya....

ok gambar-gambar pengantin aiitu ikin & shamsul sudah updet di lookmyeyes. so boleh la korang2 cuci mata ke rumah yang ini ok!!!!!


SELAMAT PENGANTIN BARU ACOI & IKIN!!!!

12 tukang karut:

ez said...

akak..
tahniah..cantik pict2 yg ko amik...lawa sgt..bleh g jauh ni..hehehe

liwaniel said...

cantik la gambar2 yantz ni

farah amoi said...

weihh
ko pon pandai ambik gambar ke?
ke hubby ko je yg ambik...??

nape kowang x buat keje part time...atau memang skang nih ko memang wat parttime photoghrapher?


pasal yg ko nak belajar tu...
sila lah ke sini http://hanatrg.blogspot.com/2008/12/membuat-link-tab.html

dewadurjana said...

wah, berbakat juga lah..

moh le kita buat bisnes!

farah amoi said...

wei..
napo ko call aku?

wowong said...

ikin..samat pengantin baru...moga bahagia sampai ke akhir hayat..sori la aku takleh datang..kalu wat kenduri jgn la wat hari ahad..susah aku nak g..aisemen aku je yg single lagi skang nih..takde geng dah...

wowong said...

yan..terer gak le ko amik gambar...aku cop ko awai2 kat majlis aku..kot2 nanti ade jodoh aku kan..heheh bak kata ko tak salah kalu nak berangan kan...heheh

.: Leen-Wawie :. said...

waa... giler lawa... mmg skrg shoot pengantin cantik2 belaka.. zaman kite kawen dulu mana ada outdoor lagik... jeles tul tgk...
hmm, leh jadik pro photog nih... sentuhan yg menarik... good luck!!

re: ala kite dah kuarkan memory card tuh baca kat card reader still tak bleh gak... tu yg tensen tahap gaban nih.. tak tau nak buat camner... ada idea tak? ehehhee...

mrs khairul said...

hambpi yanz..skrg dh amik gambo org kawen plak..best2...nice picassssss beb...

farah amoi said...

wei

tuh dah jd

kalau nak lagi menarik..
just tukar ketebalan nye
and kaler nye

just main-main ngan HTML code nye
pasti lumayan hasil nye

~~ciklinn~~ said...

tahniah pada oengantinn... cantik2 gambar perantin tu,,,,

E-Marlin said...

boleh tahan gamba2 yg awak amik ni...
terer gak ye hehehe.. belajar dr mana?
ceh sebok je haku ni..