WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 March 2009

aku semalam...

semalam aku coti...bukan sesaja coti....tapi aku kurang sihat...act aku dah siap2 dah nak ke opis...tp aku raser badan aku cam penats sgt...x tau le apsal...bangun2 je raser cam lemah n kepala pening rasa nak pengsan pon ada...so aku baring jap kat sofa...dlm 5 mins camtu le sementara tunggu aby bersiap...

Bila aby kejut aku raser alahai...x bermaya nyer!!!kepala berpinar-pinar....so aby ckp kalo x larat pi keja rehat je la kat umah....so aku ckp aku nak tido sat...kalo dah ok aku pi la keja....sib baik aqil tido balik....so aku x le anto aqil pi taska....

nak tau? aku tido sedar kui brp? mmg aku x sedar langsung...aku raser aqil mb ada terbangun-bangun nangis2...tp aku boleh wat x tau jek...sbb aku raser cam mmg x larat sangat!!!!! aku sedar kui 12.30!!!!tgk aqil tido lagi...aku bangun buatkan susu aqil...n kejut kan dia mandi....pastu aku melepek balik sampai kui 430 aku tido...x makan apa-apa dr pagi sampe petang...aqil pon sama join ngan aku pengsan 1 hari...hahahahaha...

ntah le aku ingtkan mb ada something yg bakal wat aku bahgia n ceria sbb aku raser bdan aku lomah sgt...tp aku hampa....hwaaa....hwaaa....hwa......

korang paham ke? x paham wat2 paham je la eks....

so layantzzzz je la eh!!!!!!

6 tukang karut:

farah amoi said...

yo la tuh
asyik x sihat manjang

re:
mcm mana aku nak tangkap gambar aku sediri..?

ko ade idea...?

atau ko ler yg patut tangkap aku
baru aku leh letak kat perenggan pertama

farah amoi said...

hehheheh

ko kena cuba lagi
kalau nak kasi aqil adik


wei
sian aqil tuh
ko x kasi makan seharian
nape x antar je ke taska

ntah-ntah masa ko lena tuh
dia bgn 3 4 kali sbb lapau

last last tido kelaparan balik

ni kes dera namanye nih

len kali kalau demam or x larat
better antar bebudak ke taska/bbsitter..terjaga skit makan minum diorg

mombloggersplanet said...

MomBloggersPlanet is having it's very first contest.Total prizes worth RM500 are available for grabs!Win Osim uVibe massager, Grobag and Luvable Friends products!

aimi @ kamalina said...

hehehe...lemah longlai cam preggy tapi tak ya... alahai... takpelah...tapi kira okla Aqil pun layan pengsan mcm awak gak...buatnya dia merengek minta itu ini, susah gak tu...

ez said...

hehehhe..akak..aku paham..sabo ye...xpe bleh usaha lagi...ehehhe

[[ yong ibu chem ]] said...

yantz...usaha lagi!

sampai berjaya..hehehehehehe