WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

25 February 2009

nak gaks eksen!!!!

hehehehe....dah lama nyer x updet kan? mak baru pulang dr PD...berkursus le...bukan coti-coti mesia eks....
ok act aku pon nak eksen gaks..kat org2 yang dah pi tengok geng....tau la aku nyer cikgu yang ajor 3D tu ada kena mengena gaks ngan produksi geng nie....so setiap kali dia ngajo dok promot suh pi tgk geng...padahal mmg sblum geng kuar lagiks aku dah target mmg akan tgk!!!!

so baru jek aku sampe ke umah dr PD...aku sms aby ajak pi tgk geng mlm tu...sib baik aby balik awal...n dia pon ok jek!!!! x penah cakap x ok pon!!!so kitorang mlm tu pi ke ioi la...sampe ioi kul 7mlm...betul2 citer geng baru nak start...tp aby ckp kita tgk show kui 9 la...sbb nak maghrib n makan dolu...aku ok jek...sambil2 tu round2 masuk jusco..ada plaks baby fair, rembat seketul 2 barang n caw....

dlm panggung aqil memula cam ngantuks...aku bajet mmm mesti aqil tido sepanjang show nie....tapi sangkaan aku salah!!!!memula lagik dia dah terkejut!!!!ye lah citer nie sound efect dia wat aku pon terkejut....sampe abisss aqil layan citer nie....best sangat!!!!kelakar ya amats!!!!hiks...harus la aku sokong citer animation made in malaysia nie...kalo x kita yg sokong sape lagiks kan?


so sape yg lum tgk masih ada masa lagiks....pi la ke pawagam yg berdekatan dengan umah anda.....

so layantzzzzz je la eh!!!!!

8 tukang karut:

liwaniel said...

movie geng mmg best kan

aimi @ kamalina said...

yeah setuju...best kan??? so far takde lagi dgr org kata tak best... :D cayalah aqil!! pass tgk wayang..

ez said...

heheheh...kak cite tu memang best..aqil pun suke tgk..thah's means geng berjaya menarik minat bdk2 kecik mcm aqil..hehheh

mrs khairul said...

bagus aqeel xtido eh..yan aku jeyes ah..aku rs aku sowang je lom p tgk..huwaaaaaaa

.: Leen-Wawie :. said...

agak2nya daniel pas tak nengok wayang nih.. abes si kecik tu nak letak mana... abesnya tunggu kuar cd aje laa... ahakss..

[[ yong ibu chem ]] said...

wah..cikgu mu yantz yg 3d tu???

leh tumpang glam!!!!

bagi tau dia,movie ni..best!

~~ciklinn~~ said...

mmg best kan cite tu.... budak2 mmg enjoy...

pasni leh bawak lagi aqeel tgok wayang..sbb dia good boy...

farah amoi said...

wei
ko x yah ler wat huruf F
nama ko bukan start ngan huruf F

ang baca tul-tul rules dia!