WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

18 February 2009

aku x cehat...

Adeiii kat opis skg aku tgh banyakkkkkkk keja...sampe xde masa nak mengodek blog!!!dah le skg aku tgh batuk-batuk n selsema....tapi yang paling teruk batuk la....x tau bila nak sembuh batuk aku nie...dah nak masuk 2 minggu x ok lagiks....mmmm mmg aku nie mudah sgt le kena virus kan?pada hal aku dah mula makan vitamin C n multi vitamin!!!tapi nampak gaya cam x jalan je vitamin tu smue...

skg nie aku masih di opis...dah nak caw dah...kang tepat kul 6 aku caw le...tapi aku baru je nak merelax kan badan dah esok kena pi kursus lagiks!!!!huhuhuhuhu....penat nyer raser!!!!asyik kursus je la plaks...tapi kali nie aku pi kursus kat PD jek...ada kursus 3D max....actuallly dolu...masa aku keja aku tau le gune menatang nie...tp semenjak keja gomen aku dah lupa...satu haram command pon aku x leh nak refresh!!!!huh....dolu zaman-zamn keja as a Interior Designer wajib la kena tau 3D nie smue...dolu aku guna intericad...skg kalo kat opis bila bos suh wat 3D cam x de mood jek...sbb software tarak!!!!!

ok la...aku nak balik n pack barang-barang...mmm esok aby nyer birthday...tapi aku raser nnti balik dr kursus la baru aku celebrate...sbb skg aku pon xde mood dgn x sihat n penat ya amats!!!!so bersawang lagi la blog aku nie......mmm aku kursus 5 hari dar khamis- isnin....mmg bosan le kursus kena time coti...eeeee sakit je ati!!!!

so layantzzz je la eh!!!!!!

2 tukang karut:

~~ciklinn~~ said...

ha samalh ko dgn laki aku..batuk tak baik2... aku yg naik semput dgr...

mek fotokids tu acu cuba ko bg link kat aku... ni lindalatif tu punyer anjuran ker....

okey gak tu... leh aku comolot dgn kau kan...

ez said...

akak..smga cepat sembuh..amin..