WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 February 2009

model terlampawww!!!!

dah cam kumpulan panca sitara le plaks....
Korang terpikir x nak wat aksi-aksi gini bila di shopping kompleks?hehhehe dulu kan aku mmg salu wat cenggini...tapi x sangka bebudak nie leh ikut jejak langkah aku!!!!huh sungguh memalukan!!!!

lawa kan kaki bebudak nie?
kasut pon diorang toraiiiiidlm bilik persalinan, dok menorai baju...bli nyer idakkk pon!!!
Bleh plaks diorang nie duk wat shopping kompleks tu cam kodai diorang nie sendrik...sesuka ati amik n salin baju pastu tangkap gambo!!!!mmg gilos!!!kalo suh aku wat sekarang aku 'on' je kot hehehehe tu pon kalo ada geng segile cam aku la...

aku tgk dah ala-ala cam model parkson le diorg nie...duk amik segala handbag, baju, kasut pastu wat amik gambo ala-ala model...huh kalo ada maksu kan best!!!!kenapa maksu xde eks masa nie?kalo x leh join korang kan??

model handbag le plaks....
tu la penangan bebudak nie bila pinjam camera aku...mcm2 gambo yg diorg tangkap....pastu diorg cakap, masa kat parkson nie...sales girl tu siap gelak-gelak bolayan tgk aksi mereng diorng nie....mmm mmg dak tak tau malu mmg le camtu kan????

so layantzzz je la eh!!!!!

5 tukang karut:

E-Marlin said...

Hahaha...memang slumber giler bebudak ni...
Tapi kalau wat sorang-sorang memang x de nya nak buat cenggini, kalau ada geng baru berani buat ni...

Kalau saya lah berada di sana dan tgk bebudak ni posing pun boleh bantai gelak gak hehehe....apatah lagi salegirl disana.

Miss Moon said...

ada bakat jadi model la dia org nih . ada kriteria ...cantik n sangat pandai posing n tak malu dpn kamera

aimi @ kamalina said...

mmg over tau...tapi kalau tak segan & ada geng ramai2 gini, ok je nak pose camni.... cuba buat sorang2 mau tak nak punya...

** yong ** said...

happening tul lah kak anak2 buah hang ni yantz..selamber tul..best!

farah amoi said...

huhhh
wei
CCTV x tangkap ke gambar kowang tu haaa
dok posing je
xde customer ke weiii dlm tuh