WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

03 February 2009

ini lah bukti nyer.....

Minggu lepas...hari biase ( waktu bekerja ), aku telah merelakan diri masak laksa untuk jamu kakak-kakak aku makan datang umah...ntah mimpi apa tetiba plaks pas jek balik keja, aku kol / sms kakak2 aku n cik atin n tunang nyer dtg umah aku...

actually mmg aku plan nak wat laksa dah lama since laksa pertama aku menjadik aitu la...pastu teringin le plaks nak wat lagiks...so ramei le umat yg berkumpul kat umh aku mlm tu...bayangkan le esok nak keja..yg aku plak jamu mkan wat cam open house le plaks...

oh yea bukan nak citer apa pon...sbb gambo -gambo nie bukan aku yg tangkap, anak buah aku yg tangkap...so kualiti gambo amat le hampeh!!!actually aku nak tunjukkan yg bebudak nie la yg menjahanamkan laptop aku tu...ntah apa yg diorg godek + virus berenang2 menyebarkan virus yg x bermutu tinggi!!!akhir nya laptop aku kena anto pi berubat!!!!tensi...tensiiii...x dpt aku main game coti hari wilayah semalam...huhuhuuhu

so layantzzzz je le eh!!!!

2 tukang karut:

aimi @ kamalina said...

yantz, bukti apa tu??? bukti awak masak laksa ke @ bukti bdk2 yg menjahamkan laptop awak?? 2 in 1 punya story ni.. :D rajin awak buat laksa yaa.. akak gak yg malas...

Anonymous said...

allah yg berkehendak kalau pc maksu tu nak rosak....