WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 January 2009

updet citer wiken

sabtu : Minggu nie aby keja le plaks...so better keja la dr x keja...at lis masyukkkkk hehehehehe...so aku pon keboringan le kalo duk umah 1 hari x tau nak wat pe...masak pon cam mls...tp aku wat gaks bihun sup tuk lapik perut aku n aqil...pastu separuh hari tu aku n aqil tido...sampe petang...bila petang dah raser ok-ok sket tetiba angin rajin plaks nak wat cake...hehehehehe...so aku pon berkarate le kat dapo wat cake coklat...konon 2nd time nie jadik le cake aku tu...huhuhu hampeh habis retak menanti belah jadik nyer cake tu...x tau apa yg silap....aku bukak je piuk kukus, tgk2 cake aku dah terbelah dua...alahai....camner nak deco kalo cake dah terbelah camtu? mmm aku gasak gaks arrr tapi mmg comot btul le...nampak gaya kena cuba lagiks pasnie sampe cake aku btul2 rupa cake...

so pas maghrib kitorang pi umh mak aku bersama cake yang hampeh tadik...kalo kat umah mak ada la tukang nak abiskan cake nie...actually raser sedap dah..tapi rupe cake agak hampeh skettt...so aku pon mls nak amik gamba tayang cake buyuk aku tu...huhuhuhuhuhuh...

ahad: dr pagi sampe petang kitorang melepak je kat umah...aku mls nak masak sbb kat dalm peti ais xde menda nak masak...ntah le minggu nie minggu kemalsan berleluasa...so aku masak nasik n goreng telo jek...apa punyer bini la kan? heheheeh x pe sekali-sekala..bukan selalu...lagipon aku letih sgt minggu nie cam nak demam raser...pastu petang dlm kui 6 camtu aby ajak pi ioi....sbb aitu aku mention nak tuko spek mata aku nie...ye lah nak 2 tahun aku pon dah pening pakai spek nie...so kitorang pon pi le ioi petang tu...mls nak merewang cr bayk2 kedai...nmpk 1 kedai terus masuk, pilih-pilih ikut bajet ...terus bli...n siap slps 30mins...salu kalo aku nak wat spek kena tunggu 2-3 hari baru siap...tapi nie 30 min je dah siap...wah so cepat!!!!

heheheh arini aku pakai le spek baru....ntah le apa rupa nyer...tp member opis aku ramai yg x pasan aku tuko spek...heheheheehehe...

so layantzzz je la eh!!!!!

7 tukang karut:

E-Marlin said...

Weekend yg sempoi hehehe...
Oo.. awak dah ada blog ye....

aimi @ kamalina said...

mana gambo tuan punya badan pakai spec baru?? nak gak tgk.... :D

ez said...

kak..heheheh..aku perasan spek bru ko..cuma x tego aje..heheeh

~~ciklinn~~ said...

wah semakin rajin kawan ku ini.... bila2 nanti leh raso kek tu...

mana gambor kek..

~~ciklinn~~ said...

mek lupo aku nak cakap..kelasss header ko....

wansteddy said...

header baru ma... hhahahhaaa...vangga aku...bila nk kreditkn nama aku tue? ngahahahaaa....

jacker said...

hub003
fox223
for741
see333
ber456