WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

19 January 2009

my new header...


Akhir nyer tercapai gaks hajat aku nak tuko header blog aku nie....thanks alot pada member aku wans sbb aku mintak tolong dia edit gambo b/w tu...sbb dia aje yg ada software yg menyenangkan tuk kasik gambo tu begitu ruper....hehehehehe...actually aku mmg mlas beno nak design header nie...tp ntah camner tetiba arinie terajin plaks...harap2 pasnie aku akan rajin dan terus rajin tuk design header baru...

so layantzzzz je la eh!!!!!!

7 tukang karut:

Mama_Aqish said...

cantik la header ni camne kawan yantz wat ek???

ez said...

cantiknye...every the grafix..heheh

~~ciklinn~~ said...

mmg cantikk bangettt header nie... meletopsss

mek ko keje tak? apasal ym ko gelap jerk..

E-Marlin said...

Header baru, nampak macam ala ala gothic gitu kan.... Tapi header awak besar btullah, terus terserlah bila masuk blog awak ni....

aimi @ kamalina said...

wah..cantiknya header baru... bestla ada org yg tlg buatkan... :D

farah amoi said...

x kisah ler design header ko tuh camne
yg pasti...aQil tetap kiut !

sori yea...
memang akak x leh nak view blog ko
sbb ads nuffnang tuh nye pasal

ni kat kilang
baru leh view

maicher said...

kayak6751
flytian
sunce026
taishici
lvmeng565