WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

13 January 2009

~tag ke-2...cute nye aku....


1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda


2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda

  • kak fara senget


3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya

  • Aku sukerrrr giler tengok gambo...gambo-gambo lama-lama aku+ gambo kawin+gambo masa aqil baby+gambo kawan2 skolah dulu-dulu...boleh dikatakan hari2 aku belek tgk gambo..x puas-puas ok...
  • Aku suke mop lantai umah aku...mmmm..alang-alang baik aku tunjuk kat korang magic mop yang aku baru bli aitu...hiks...nie la mop tu...rega kalo ada ahli kot..rm99...ni cosway nyer barang maa...sangat memudahkan keja aku...balik keja je x sabo nak mengemop lantai...cam satu terapi plaks...gilos!!!!

  • Aku suka mencuba resepi yang baru....tapi pastu aku akan migrain la..sbb jenuh nak pikior kena bli bahan-bahan la..pi kedai la..pastu sambil masak, tgk buku...adeiiii
  • Aku sekarang dah gilo contest....sbb aku kan dah jadik ahli contest sedunia...pastu Tuan pengerusi plaks bagi galakan dan info yang membina...so kalo x masuk raser lain mcm plaks..menang ke x menang itu belakang kira....
  • Aku suke tgk blog@ fotopages photographer...suke tgk diorg nyer hasil...konon 1 hari aku leh amik gambo cam diorg amik...aku mmg minat amik gambo sbnr nye....
  • Aku kan...pagi sampe opis aku akan bukak smue blog yg aku listkan kat dlm blog aku nie...pastu aku nie cam 1 kemalsan plak nak terjah blog yang xde dlm list...bukan malas, tapi cam xde masa....so 1 hari nnti kalo ada masa aku akan terjah blog org lain yg sewaktu dgn nya...hiks....
  • Aku kalo dah start wat keja x pandang kiri kanan.....kematu je la kat kusi aku nie...cam le bz sangat...
  • Aku suke jadi diri aku...org lain x boleh jadik diri aku...hahahah
  • Aku agak kelakor orang nyer tau...x caya tanya anak-anak buah aku...aku nie layak boleh masuk raja lawak...
  • dah haibis 10!!!!adoiii jenuh nak pikior.....

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda
sape nak amik je la award nie...aku kasik FREE & IKHLAS!!!!!

tapi nak kasik gaks arrr...
1. moon 2. mama aqish 3. ateq 4. zurin 5. norjie

so layanttzzzzzzz je la eh!!!!!!!!!!

7 tukang karut:

~~ciklinn~~ said...

wah canggih mop tu... amat sesuai utk aku yg duk umah nie....

hihhhihi apasal ko tak masuk raja lawak hari tu..... kalu idak aku akan vote utk yantz...

aimi @ kamalina said...

ooo....rajinnya mengemop lantai.... mak aiii..mahalnya mop..nila mop yg awak perna hmention hari tu yek... tapi nampak cam best jek...suka dgn kalernya tu.. hehehe.. blh la cari lak pas ni..

wansteddy said...

berguna bnyk x mop jenis tu? aku ni sedang mencari mop yg sesuai nk pakai kat rumah. ko taw la bila ada anak ni. kena rajin mop lantai. nk2 jenis rumah kat malaysia yg bnyk habuk ni. lagi terpaksa sbb aliya alah dgn habuk. hari2 aku mop guna tisu n kain je. penat pinggang aku dok terbongkok2 mengemop ala2 org jepun mop lantai tu taw.. huhu....

aku nk beli mop biasa leceh la sungguh sebab air mudah menitis. tgk ko punya hobi ni wat aku tertarik je...ngahahahaaa... pomotla kat aku wei...

Miss Moon said...

thanks Yantz ...ini lah award pertama ku ...sadis nyaaaaaaaaa

terharu sob sob ...akkaka

yantz-yeem said...

mop nie korang smue leh cari kat cosway...rega asal 159 x silap..so kalo ada kupon leh la dapt 99...mmg best...nak keringkan mop sennag je x yag susah2 nak perah2...dah ala-ala sistem cam wshing maschine...

apa tunggu lagik? belilah sekarang!!!!!!!!

ibu adam ariff said...

cik..aku xsempat la nak wat tag mcm ko..
busy ni..aku nak tnye. ko kan rajin buat pizza..mana ko cari oregano,jus lemon, minyk zaitun ngn cendawan butang..aku nyer projek pizza xon2 lagi ni..tension cri brg xjumpe2...yap dh xsabo nak mkn pizza aku ni..aku dh cri kat giant..xde la..lagi satu mozarellah cheese memang mahal ker...

Mama_Aqish said...

canggih betul mop tu, ni yang wat yantz rajin mengemop kan? hu...........hu..............terkena tag la plak.....he...he...nak kena jawab ni.....