WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

13 January 2009

~mat drummer...

'DUNG..DUNG CHEH!!!DUNG...DUNG CHEH!!!!' tu le bunyi yang aqil duk ketuk2 drum adiah yang dia dpat masa birthday dia aitu...set drum nie opah aqil yg hadiahkan...kejap jek drum tu pasang cenggini...skg dah anco drum tu aqil buat...

dibuat nya letak kat kepala la...pastu dia masukkan smue keta-keta kecik dia kat dlm drum nie...pastu dia wat cam ala-ala kompang duk bising-bising sebut dung..dung cheh!!!

owh...masih byk lagi hadiah aqil yg mama x bukak kasik main kat aqil...ayah just bukak pembalut jek aitu..sbb mama malas nak tgk aqil main sepah-sepah...so bukak step by step la..tunggu dia dah boring main drum nie..baru kita bukak menan yg lain plaks k!!!!!

so layantzzzz je la eh!!!!!

5 tukang karut:

shiemz said...

mesti bising jer kat umah tue bunyik dram kan... hehehe..sonok la dier... :D

p/s: nanti komen kat 'sembang2 (",)'

~~ciklinn~~ said...

wah2...bakal musician nie.. hehehhe

mesti pening pale ko yerk dgr bunyik drum tu

aimi @ kamalina said...

haa...idea yg bagus tu...jgn bukak mainan tu serentak... tunggu dia boring, baru buka yg lain lak.. heheheeh.. kalau drum ni dpt kat heroes kat umah akak tu, confirm hancus dibuatnya.. maklumla msg2 ganas belaka..

ez said...

nanti nak suruh aqil buatkan 1 lagu kat aku la..ehhehe

alerts said...

mash1788
live487
pone3548
reck6874
shoe547