WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

29 January 2009

~Round ronda KL

Aktiviti coti yg panjang aitu selain mandi aku n family aku yg segerabak ramai pi jalan-jalan ke KL....nama jek duk KL tapi jarang plaks nak menjejak kaki ke bandar....petang ari ahad tu kitorang jln-jln pi lake garden
( tmn tasik perdana )....konon nak main2 kat playground tu...tapi sbb anak-anak buah aku nie smue menggediks nak bergambo jek...so jadi sesi berfotoshoot le plaks...aku la yg lotih sbb duk ngambik gambo diorg jek....

tapi aku malas nak masuk kan muka2 diorg yg gediks tu...baik aku tempek muka aku mana yang ado je ni ha....sbb gambo diorg terlalu banyak!!!!lotih omak nak upload smue....

Sampe nak maghrib kitorang melepak kat lake garden..tawaf satu taman tu...letih jgn ckp la...pastu sampe 2 trip shuttle bwk kitorang yg penuh nie...sian org yg duk beratur naik shuttle x dapt nak naik sbb kitorang jek yg konker...masa naik shuttle nie best sesangat!!sbb masing-masing cam beruks...duk menyanyi2 sepanjang shuttle tu bwk kitorang ronda 1 taman tu!!!mmg muka x malu la kaum kerabat aku nie hahahaahah...

pas solat maghrib kat mesjid negara, kitorang melepak kat dataran plaks...dah cam jalan kitorang punyer je padang dataran tu...anak-anak masing-masing lari x ingat mak bapak....aku pon sma...anak ke mana, laki ke mana duk poing sakan ngan anak buah aku yg menggeletis nie....sampe aby pon majuk sbb gambo dia xde!!!!hahahaha..last2 aku ajak dia posing maut ala-ala amik video klip plaks...ha ponat anak buah aku duk menangkap gambo maksu n paksu nyer plaks bergediks....

pas dah penat berlari-lari kat dataran, kitorang serbu kg.baru plaks...sowilah gambo xde masa kitorang wat kenduri kat kedai makn tu...sbb masing2 piut dah kelaparan!!!sampe je makanan, smue serbu...x toleh kiri kanan...sampe tukang amik order pon pening melayan kehendak kitorang yg ramei nie....

so nie la wajah2 yg menyerbu lake garden, dataran merdeka n kedai makan kat kg baru tu...korang kira sendrik la berapa ramai umat adik badik aku...nie baru separuh yea...ada lagiks yg x join sbb balik kampung....

so layantzzzz je la ehh!!!!

8 tukang karut:

liwaniel said...

ramai family yantz...mesti meriah jalan ramai2 tu

farah amoi said...

mak aiii
bapak nye ramai famili ko dik

bukan senang nak kumpul semua skali kan...


sibbaik le ko nampak same tinggi ngan anak sedara ko semua tu
kalau x...dah nampak cam terencat plak ko nanti
hahahha

mrs khairul said...

yan!!! ghamainya famili ko..bio betoi..tu baru separuh..dashhat weh...but sure meriah kan...xtahan tu tgk gambo ko laki bini..amboi posing ala2 manja gitu u....hehehehe

wansteddy said...

bio aku wakilkan k.yantz...
fmili mmber k.yantz mmg besar n happening!

aimi @ kamalina said...

wah...ni cam rombongan cik kiah je...mmg meriah laaa... satu kampung tu.... bukan main lagi berphotoshoot...sporting belaka korang ni.... kalau akak pun syok gak melayan xtvt gini..bukan selalu kan... paling tak tahan tgk posing awak dgn hubby la..sporting gak hubby awak..kalau hubby akak, hmmm.........jgn harapla...

ez said...

wah..kak..bestnye..hehheh..ada adik lg x yg x kawen?ehhehe..bleh join fmili ko..hehehe

E-Marlin said...

Maik aih, ramainya kaum kerabat awak.......
Mesti kecoh kalau dah ramai-ramai ni...

~~ciklinn~~ said...

wah buakn main ha ko berposing2... bestnyer kuar dgn family ramai2 camnie...