WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

21 January 2009

x larat = x sihat

Dari semalam aku dah terasa virus-virus x bermutu tinggi sudah mula menyerang urat2 saraf kepala, hidung dan tekak...so nie mmg sure n pasti lah yg aku bakal akan terkena selsema, sakit tekak dan ala-ala demam....so sbb tu aku xde rasa mood nak berupdet blog!!!hwaaaa....kenapa la aku nie mudah sgt dijangkiti virus yg tak bermutu tinggi ini? aku dah naik bosan sbb aku salu sgt kena wabak-wabak cenggini....paling mudah dan cepat wabak ini akan mendekati aku!!!sungguh aku raser x selesa tau!!!

Pastu dah sah-sah kalo masuk jek opis...kawan2 seopis mula duk ngata aku nie pembawa virus!!!tensiiii jek..aku pon pelik la...tiap-tiap bulan aku mesti akan dpat selsema+ batuk + sakit tekak+ demam!!!!byk tul dugaan!!!raser2 korang le kan...badan aku nie mmg kurang antibiotik ke? ada x cara utk aku terhindar dr gejala2 sakit2 nie...aku x mo le dicop sbg lembik+salu sakit-sakit...nak gaks cergas dan kuat!!!!

so malas le nak layantzzzzzz!!!!!

5 tukang karut:

E-Marlin said...

Sah sah antibodi kureng ni hehehehe...Dasat tuh sampai tetiap bulan demam+batuk+selsema.

Amalkan makan supleman la.... macam saya amik shaklee & elken punya produk: vit C, kalsium. Rasanya awak kureng vit C ni, selalu saya kalau selsema mmg x mkn ubat, cuma banyak minum air oren-biasa amik peel fresh dan banyakkan makan buah yg byk vit c, mesti selsema cepat sembuh, x perlu ubat-ubat. :)

mrs khairul said...

yan bukan ke ko baru je baik demam bulan lepas????? sian ko sng sakit eks..aku rs ko kena amik suplement lah..as ur doctor k..takecare..

weh aku suka gilaer banner baru ko tuh...so unik n kretipppp ok..

IdzaRis said...

selamat berehat...
bila sakit tokleh wat kije byk tau!!

ez said...

moga cepat sembuh..

jacker said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry