WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

08 January 2009

~dinner pemergian cik atin...

Ini mungkin mlm terakhir aku berjumpa atau pun mkn ngan kezen kesyanganku ini...Actually dinner nie acoi
( tunang ) cik atin yg belanja...sapa tukang paw? aku la...hiks..ye la acoi nie janji dr tahun lepas nak open table..tp taun nie baru dia berani nak open table tuk kitorang....especially aku la...weh aku byk jasa gaks ngan korang tau...xde aku..xde la si acoi nie jadiks tunang cik atin..chewahh....biase la aku nie mmg suke jadik tukang match maker yg x bertauliah....citer diorg masa memula kenal ada kat sini....


malam tu setelah puas pikior nak makan kat mana...lastly aku sajes makan kat restoran Thai Sabye-sabye je la..lagi pon aku pon dah lama x mkn kat situ..last pon ms bos aku dulu belanja tuk birthday aku...mmg aku suka sgt mkn kat sini...especilally ayam balut pandan ke apa...tapi masa mlm tu...aku dah tersilap order..x dpt nak mkn ayam balut pandan tu...huhuhuhuhuh...



ok la layan je la gambo-gambo nie..actually aku masih raser bakal kesuyian la...atin nnti kita balas2 surat k....

so layantzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

aimi @ kamalina said...

cik atin ni la yg bakal ke KPLI nanti kan??? all d best... ada ke lagi zaman nak bersurat2 ni yan?? sms je kot.. hehehe...

farah amoi said...

ape ke barang utus surat.....?

farah amoi said...

ding dong!

mai ambik award

wanie said...

meh amik keje rumah kat rumah wanie ye