WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

05 January 2009

Day 3~mandi @ blue lagoon PD

Sakan kan kitorang bermandi manda? 3 hari berturut2 pi mandi...tu blum kira mandi kat bilik air lagik tu....hiks....plan nak ke PD nie pun plan mengejut gaks...biase la kitorang nie kalo xde plan mengejut x kan jadik punyer...last2 minit nak pi baru kelam kabut siap2 smue...




Nie pon kira lewat tau sampe ke PD...sampe2 pon dah kul 530!!! bayang kan la...org sibuk nak balik..kitorang baru terhegeh-hegeh nak mandi...apa2 pon sblum mandi kitorang mkan dulu!!!!tu acara wajib le...

Sib baik ada bibik kan?hehehe sowi yea boji sian ko kena jaga anak aku yg takut air itu...apa boleh buat..kitorang pulun main kayak..ada sowang budak tu menangis-nangis nak naik kayak...tapi ayah nyer x bagi...sbb ayah nyer takut kang sampe ke tgh laut xde org nak selamat kan !!!hahahahah...tapi akhir nyer dpt gaks naik...tu pon bwk tepi2 je...apaaraarra!!! x mencabor langsung!!!!

layan dulu je gambo-gambo nie ok....

so layantzzzz je la eh!!!!

5 tukang karut:

wansteddy said...

mandi manda jek keje ko....

jelez aku ko g berkayak! dh lama aku xberkayak..teknik pun dh lupa.. ngahahahaa

aimi @ kamalina said...

mak aiii..ni mmg sakan mandi-manda... thn ni kena stop la tak..kena buat xtvt lain lak.. hehehehe....

awak berani ye berkayak?? akak tak berani la..dgn air ni akak phobia sebab tak reti berenang... pernah gak naik sampan masa kecik2 dulu, mak aiii... rasa nak tunggang terbalik, padahal org kata, dok diam2 ok je... akak ni yg gelabah tak tentu pasal...

mrs khairul said...

wah yan minat berkayak eks..niza tringin sgt nak naik..tp tak pnh berkesempatan,,asal p PD jek ada jek program lain...tp actually aku takut gaks..krg kalo terbalik camne..aku dh la xtau swim..hahahahahha..

farah amoi said...

huhhh
3 ari direcn air
x kecut ke ko yantz

tu dia...siap pakai cap mcm org muda tuh
ye la...sian...ketua remaja purba kan
kena la nampak muda
muahhahahhahaha

wanie said...

amboi...bermandi2 mande je keje nye ye......

seronok tgk picnic kat pd tu..picnic ramai2...