WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

06 January 2009

~bersantai di rumah waniot

Aina bwk aqil tunggang kusi...cute jek gambo ni kan?
Coti mmg panjang n byk kan? so aku n lindot x melepaskan peluang menghabiskan sisa masa utk visit our best frends si waniot yg baru je pas melahirkan anak ke-3 dia...apa eks nama baby nie? alamaks sowila waniot...aku nie mmg cepat lupa..raser2 aireen nama baby comel nie...ye ke? ngeh..ngeh..ngeh...

Aqil plaks bwk kak nina tunggang kusi....heheheh
Bebudak main kat laman umah wnaiot
Tukang masak aritu ialah cef DON!!! tabik spring dah lama dah ngan don nie( asben waniot ) sbb dia mmg terer masak...dan aku selaku tetamu yg mmg wat muka x malu...membuli don suh hidangkan kitorang laksa!!! eh waniot kalo kitorang dtg umh ko, ko x yah pening2 nak jamukan kitorang apa...mmg menu laksa korang jek yg jadik pojaan atiku n lindot...tul x lindot?abis aku mkn 4 pinggan laksa ko!!!ha puas ati aku...

Baby aireen yang sgt comei n baik sgt!!!
Dengan secra otomatik aku pon request gaks suh lindot watkan cake coklat tuk aku yg gatai mengidam nie...mmg best la cake ko tu yea lindot...1 hari aku akan menjadik anak didik ko tuk bikin cakes nie...so yummy!!!
So cute kan?
Oh yea sonot sgt dtg umah waniot, tgk anak2 kita dah kamcing bermain bersama...aina n aqil nmpk dah sebulu...kalo x masing2 malu-malu kambing...kak nina n acha pon dah nampak ciri2 kekakakan nyer....sgt sayng pada adik yg comel gebu itu...

Dah 3 dah anak waniot nie....
para bapaks-bapaks...yg tgh keboringin!!!hehehehehe..
para bapak-bapak plaks? xde xtvt lain...klao dah bosan masing2 tido...biase la diorg pon faham...kalo duk melepak umh waniot nie bukan makn masa 2-3 jam...tapi dah setengah hari!!!bayang kan kitorang dtg dr kui 1 ptg, balik kul 8 mlm!!!!!ha abis 3 fardhu wat kat umh waniot...heheh sib baik tuan umah dah paham kan lindot?

Us...lindot aku n wnaiot...frends forever!!!
so tuk waniot...selamat berpantang...pasnie insyaalah kita plan xtvt bercoti yg tergendala dibincangkan aitu eks. n for lindot, tenkiu for the birthday present tuk aqil...

so layantzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

ez said...

bestnye kak tgk2 gambo ni..cute sgt..bilela aku nak jadi mcm ni ek..heheehe