WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

05 January 2009

day 1: mandi @ swinmming pool

lagak aqil yg langsung xmo mandi kolam
Ok seperti yg aku janji kan aku akan tepek gambo-gambo kitorang mandi sakan plaks,,,,tapi yg ini antara koleksi mandi-manda yg blum dipublish kan...tapi masih laku ok!!! sbb salu kalo kitorang pi swimming mals nak amik gambo beria...sbb smue sakan nak lompat cepat-cepat terjun dlm kolam...

Posing dulu sblum mandi!!!!
Kolam yg kitorang pi ni kat kompleks sukan kat sg.besi...kolam nie la yg open & bebas sket sbb nak pakai baju apa pon boleh...x yah sesusah nak kena pakai swimming suit ke apa....pastu masuk mesti la kena bayo..tapi dah sbb kitorang nie pi bukan main ramai nyer...ada la pakcik tu kasik diskaun skit...

mandi sampe x hingat...sampe ke mlm pon x mo naik lagiks...
so lepas nie gaya nya aku tgk family aku akan bersantai bermandi manda le kat sini...asyik la pulun ajk swimming jek...tapi mmg best le plaks...hehehehehe

Aksi sengal sblum terjun kolam...
cam biase eks...aqil mmg x mandi la...aku pon heran la...knpa la anak aku nie takut sgt ngan air? dah la mak plak nyer ligat nak cepat2 terjun kolam...yg si anak...nangis2 ajak balik!!!!huhuhuhu haru tul!!! sib baik la masa nie abg ipar aku x mandi...suh dia la yg tolong jaga aqil...

Ciki atin...mama n aqil...
oh yea...aqil xmo langsung jln2 dekat kolam tau!!!nak berdukung jek..aku pon x tau apa yg dia takut kan sgt dgn air tu...agak nye dia seriau kot tgk air bayk sgt!!!sedangkan kat umah yang air sebaldi pon dia takut...ini kan air penuh satu kolam....

so layantzzzz je la eh!!!!

2 tukang karut:

farah amoi said...

ek eleh..memang aqil x suka pon mandi p0ol..
maknye yg lelebih..
tgk ler...dlm reramai tuh
dia yg jd ketua
ketua remaja purba!

ez said...

wahhh kak..bestnye..mandi2..heeeh