WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

27 December 2008

holiday story mory!!!!

wah coti sakan aku skg nie...huhuhuhu sampe ke minggu depan aku still akan bercoti.... tapi x pi mana-mana la duk umah jek...

ok la seblum tu aku nak warm up dulu la k...aku citer dolu apa xtvt aku start coti krismas aitu...so nanti aku upload le gambo nyer bila dah masuk opis nnti..hehehehe..

ari rabu petang aku n geng2 berjoli pi mandi-manda kat swimming pool kompleks sukan kat sg,besi....skg nie la xtvt kitorang..mandi..mandi...mandi...biase la smue nyer jakun tgk air...selagi x boring...tu je la destinasi kitorang...mandi la puas-puas...cam biase dah pie byk kali pon aqil still takut xmo mandi...adoii buang karan jek le bawk budak tecit ni!!!

pastu keesokan harinyer kitorang pi mandi lagiks!!!geng-geng sejoli ajak mandi n berkelah pi sg.pongsun area hulu kelang sn...x puas kan mandi kat kolam, kitorang mandi plaks kat sungai...hehehehe...bwk le sgl makanan n makn kat sna...sama gak la itu budak aqil takut gaks nak mandi...dia sanggup duk kat ats tgk mama n ayah nyer sakan mandi-manda....

pas ajek balik dr mandi air terjun mlm tu kitorang wat BBQ plak kat bangi umh cik atin...kitorang bakar le sgla daging n ayam utk dijamah...sgt sonots ok!!!n mlm tu smue pakat nak tido jek umah cik atin...sbb dah ponat sgt, driver smue xlarat nak bwk keta...

tanpa planning apa-apa...tetiba geng sejoli pakat lps jek solat jumaat nak pi PD plaks...adeiii diorng nie mmg gilos la..hahaha sape yg giler tu? dh sah-sah aku la ketua pada geng sejoli tu kan? so idea nak pi PD pon sah2 le idea aku!!!kuang..kuang..kuang...ngan kelam kabut mask segala...prepare makanan..kitorang b'tolak dlm kul 430 ptg pi PD...mandi sakan lagiks....

so nnti kita updet gambo2 plaks k....nie baru story jek...

so layantzzzz je la eh!!!!!!

5 tukang karut:

~~ciklinn~~ said...

mihahahhah aku nak tgok gamabr..baru best

farah amoi said...

ek eleh
dah mak dia jakun tgk air
anak lagi ler takut air


jeles ler tuh.tgk gambar aku tu..
itu d namakan signature le ngok!

aimi @ kamalina said...

mak aiii....xtvt mandi manda aje yek.... tak tgk gambar, tak blh nak bayangkan... kena tunggu gambar laa baru blh komen lebih2..... Aqil takut air ke??? tak syokla ni..... hehehe.... :D

yong said...

perghhh

sungguh2 sakan tu ha...

hehehhehee

~~ciklinn~~ said...

woit cepatlah tepek gambar..dah 10 ribu kali aku jenguk nie...

re:yant yg hari tu adik aku atas yg bungso tu... dia hari tu 8A utk SPM..alhamdulillah rezeki mak abah aku lah tu...

aku tingin nak jumpa ko ni..tapi laki aku tu duklah tak sempat nak hanta..huhhuh ko amik akulah kat klang nie.... :)