WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

12 January 2009

~Apa dinner kami?

Last pics wif cik atin
Nie angin rajin aku memasak untuk dinner pada jumaat mlm aitu...mmg plan nak try resepi wat 'potato hot pot '
nie...akhir nya jadik gaks la..cuma ada bahan yg aku lupe nak letak heheheheh...tapi gasak je la yea...pastu aku rajin termasak spagetti n pizza...pizza bikin sendrik yea..x main le beli yg dah siap tu...cume roti dia jek aku bli kat kodaiii...
Menu at the day...2 org yg tgh kelaparan....The potato hot pots....cilok dr tenet jek...
The pizza....
mlm tu tetamu kitorang ialah cik atin n tunang nye...aku masak ngan penuh raser kasih sayang tuk cik atin, tetapi rupa-rupa nya tekak dia x leh nak terima masakan ala-ala western nie..dia mkn secoit jek....takpe lah atin..ko kena blajo mkn2 nie smue...hehehehehe


semntara tunggu aby balik dr solat...aqil n cik acoi layantz tgk tv dulu...pastu baru le tetamu smue makan.....

so layantzzz je la eh!!!!!!!!!!

3 tukang karut:

wanie said...

menariknye dinner yantz...sedap2...teringin jugak nak try buat pizza ni

wansteddy said...

sedap nmpknya... bg le resipi kekekkee....

PadNani~~{@ said...

salam kenal=)
nak rquest cara U wat pizza bole..gorgeousla ur pizz..blom rs lg 2