WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

23 December 2008

~Terima kasih EOE.~

Aku x sangka sepantas ini eoe deliver gambo kat aku...hehehe trimas..tapi gambo-gambo nie bukan aku order n bayo...tapi aku dpt cuci FREE...FREE...FREE yea..sbb aku masuk contest review bloggers...so kalo sape yg masuk otomatik 50 keping gambo dicuci n dihantar free terus ke depan rumah!!!ha kak fara...ko x caya kan? ha ini la bukti nyer!!aku masuk hari nie...2 hari pastu tgk2 dah ada bungkusan sampe kat umah aku....

Tengok la hasil kualiti print dia...sgt ok...n sgt sharp...menggunakan kertas yg bermutu tinggi....siap dah susun masuk dlm album x yah nyusah kan aku nak masukkan lagiks...kalo pi kedai...amik gambo, kita yg kena masukkan sendrik dlm album...wat nyusahkan org jek...

lagipon cuci kat eoe online nie murah beb!! 4R baru 30sen...so kalo raser nak cuci tu cuci le byk2...bior sampe lebih rm35....so kalo rm35 above free delivery...kalo kurang kena tambah rm5 jek caj tuk delivery....so apa lagiks? beralih arah lah kita utk mencuci gambo2 dlm komputer dgn menggunakan servis online di eoe...clik je kat EOE nie...



so layantzzzzzz je la eh!!!!

4 tukang karut:

farah amoi said...

ek ellle
xpe yantz
i larat lagi nak susun gambar dlm album tu

hahahhaa

woit
#5003 tu xde luck!

ez said...

kak...ko menang ye..tahniah

yong said...

yantz..aku dah register dah..

~~ciklinn~~ said...

yant aku mesg kat YM ko lah hari jumaat tu.... siap mintak no tel lagikk

eh boleh;ah aku gi print kat dier murah tu......