WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

22 December 2008

tenkiu.....u ols!!!!

Terima kasih...Tenkiu...trimas....tocei....pada smue anty-anty...members-mebers n sedara mara yg kasik adiah tuk birthday aqil...sgt2 menghargai nya....aqil amats sonok dpt prsent dr anty-anty smue...

Pas aje abis majlis dlm lebih kurang kul 7 mama n ayah dah melepek kepenatan...kecapetan...aqil lagi la...mandi2 kan dia trus dia tido...dlm kul 10 mlm camtu kitorang bangun n cari makan kat luor....mlm tu aby yg layantzz aqil bukak hadiah smue...aku? aku kecapetan...x larat sgt...lenguh segala tangan2 aku...sbb seharian dukung aqil yg sgt mengada2 nak berdukung jek...penat mama tau aqil...sib baik la ari tu birthday dia...kalo x aih...sabor je la...

so layantzzz je la eh!!!!

10 tukang karut:

BabyMama said...

Yantz, banyaknyer Aqil dapat hadiah, Yantz tak nak gi HYTEX sale ke? best tau...ni mesti tak tengok kat SNS ek???

farah amoi said...

byk nye adiah
weih yantz
tayang pics adiyah plak

mana my goddie bag!!!!

mrs khairul said...

yan!!!!!!!!!meriahnya besday aqil arituh..puas aku dok belek gambaq2..siap ada games ek..byk betoi idea mama nih..rugi kami x pg..huhuhu.

aniway happy belated birthday to aqil..moga jd anak yg soleh..sihat & ceria selalu...muaaaahhhh

~~ciklinn~~ said...

alahai meriahnyer yantz... rugi aku tak dapat gi... huhuhuhuhuhuh
aku tak berani nak drive sendirik ke puchong... kalu berani dah kuredah...
tuan drive aku malas nak mendrive kesana haritu..

kenduri as pun pergi kepetangan sampai dah takder org... huhuhuhuhhu

yong said...

wahhhhh manyaknye dapt hadiahhhhhhhhh!

syok aqil..

aimi @ kamalina said...

salam yantz.. jumpa kat sini lak ya kita... wah..dah besar la aqil...2thn dah ya??? kejap je... tak de plan nak tambah lagi ke??? syoknya akak tgk BD party adil tu..meriah gilerrr... blh bayangkan kepenatan korang... yg syoknya, aqil dpt byk present.. best!!!

PuteriSatu said...

sory aqil...auntie tak de rezeki nak pegi ri tu..ada hal lain..insyaallah lenkali auntie gi ok...

Anonymous said...

...please where can I buy a unicorn?

Anonymous said...

...please where can I buy a unicorn?

Anonymous said...

[url=http://italtubi.com/tag/levitra-online/ ]comprare levitra online [/url] mrConcesso, questo pensiero si sono appena a proposito levitra comprare inaenycciw [url=http://www.mister-wong.es/user/COMPRARCIALIS/comprar-viagra/]comprar cialis[/url]