WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

22 December 2008

~part5: aqil's 2nd birthday~

Agenda seterus nya ialah GAMES!!!!! kalo xde games cam senyap sunyi la plaks birthday party nie kan...so mmg every yr family aku nie kalo wat b'dy mesti ada games!!!trimas pada kakak aku andak sbb dia la org kuat yg organise games-games nie smue...

Kak fatin menyumbangkan lagu...sgt sodap sore nyer...

Ok untuk pembukaan....anak-anak buah aku balqis n fatin menyumbang kan bebrapa buah lagu n tarian ....biase la budak-budak nie nak asah bakat kan...kalo sore raser sedap sikit tu dah kira leh ar wat performance...nyeh..nyeh..nyeh...

antara yg masuk pertandingan makan...
ateq, aku, aniq, umai n abg hakim...

Semua pening larat ke nak abiskan smue tu?hahahahaha
Patu games tuk org dewasa plaks ialah pertandingan makan...so aku masuk gaks games nie..sbb kebetulan aku x kn apa lagiks..duk melayan tetamu yg dtg..piut pon raser lapor kan...so aku join le games makan nie...act games nie ada 2 pemenang...iaiatu pemenang siapa yg cepat habiskan makanan..n siapa yg paling lambat habis kan makanan....adeihaii diorg nie mmg kejam la...dah la letak byk makanan...pastu x disediakan air...so aku pertengahan jalan serender sbb aku dah tercekik....hahhahhaa...so pemenang nyer abng hakim n ateq....

Musical chair kanak-kanak
Pastu games musical chair kanak-kanak....kelakor je masa nie..biase la nama je budak-budak kan...so kalo ada yg budak2 x dpt cop kusi tu siap merajuk2 menangis2 kat luor...adehaiii lawak je...

pertandingan bayi bijak...
pastu games bayi bijak...hanya budak umo 2 tahun ke bwah jek...aku x ingt sape pemenang nyer...tapi yg nyata aqil x masuk sbb masa tu aqil tido....apa le birthdya boy nie kan...leh plaks dia tido sepanjang majlis!!!tension je guwe!!!!!

Kitorang pon join masuk musical chair dewasa....ahaks...
pastu games dewasa plaks lagiks...musical chair...sib baik la diorg nie sporting gaks nak join...so sgt kelakor habis!!!pemenang nyer siapa yea? x ingat gaks....hahahahaha...

dansa kids...
Last sekali games dansa kids plaks...sonot la budak2 nie menari macam2 rentak...ada yg tradsional la...dangdut la..mcm2...
tahniah cik atin n umai menang pertandingan menyelam...
sonok nyer diorg dpt adiah eks...
n last...penyampaian hadiah....tahniah pada smue yg dpt hadiah yg x seberapa dari kami..hiks...just tuk enjoy je....uhuks..pasnie ada ke part6???tgk la kalo rajin eks...

so layantzzzz je la eh!!!!!

1 tukang karut:

ez said...

memang best giler...teruja aku..hehehhe