WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

10 December 2008

kembali dengan mood hampeh!!!!

Sebenar nyer aku x tau nak citer apa...hiks..tapi sbb arini opis ala-ala cam suam kuku mood aku pon terus jadik cam air sejukkk je...

Nak citer raya? Raya aidiladha tahun nie ok-ok je...raya kat kl...makan ramai-ramai kat masjid...dapat daging tu je la...mood tahun nie nak amik gambo mmg xde langsung!!!aku pon x bwk camera...salu aku nie la antu snap sana snap sini...tapi ntah arrr xde mood 3-4 hari kebelakangan nie...

knapa aku xde mood?
1- virus masih berlegar-legar di hidung dan tekak aku...so aku masih belum baik sepenuh nyer dari virus demam yg aku hadapi nak 2 minggu nie....so tu yg buat aku xde mood!!!
2- Aqil asyik muntah...muntah...muntah...nangis sikit muntah...pastu smlm dia demam jap..panas woooo....so aku tgk dia lembik lomah gemalai aku pon trus xde mood nak buat apa-apa....cian sgt tgk aqil..dah la mkn x mo..pastu kasik susu pon asyik muntah jek...
3- aku xde mood...tu je yg aku nak cakap....ntah la.....mood tgh bengong sgt skg nie....

so layantzzz je la eks!!!!!!

10 tukang karut:

Jasfyra said...

hmm, sama kt opis saya..xramai lg yg keje..mood keje tu lom ada lg..hehe
kesiannya, xsihat ye?mkn ubat tau..
saya pun baru lepas demam, skg ni ada saki baki selsema je..harap2 cpt ar sembuh gak..uhukss

mama_aqish said...

Tak sihat lagi ke???ntah pregnan kot...ye...ye...Aqil dapat Adeq...

BabyMama said...

Yan, dulu Aqil pun ada pakai tudung ek....pandai melaram macam2 aksi Aqil buat...

~~ciklinn~~ said...

ya allah lamanyer ko sakit yantz... hishhh..semoga cepat sembuh yer...

farah amoi said...

wei
ang x reti-reti nak carik akak nye link??
hampeh!!!
cari sapai dpt

wanie said...

aqil muntah2..ade salah makan ke?

yong said...

adoiii mana pegi nya mood mu itu???? hilang ke mana????

:)

ez said...

kak..musim demam la...aku pon kene virus..hehee..xpe kite kene lawan virus tu...

wansteddy said...

ayak..aku dh send mesej td tp x top up pulak.. malas dh aku nak ingt blk pe aku type td. huhu....

farah amoi said...

hapdet la woiiii !