WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

04 December 2008

~nie keja dia.....

Aktiviti aqil bila sampai-sampai je umah pas aje aku amik dia kat taska ialah menyusun kusyen-kusyen sebegini rupa....
Pastu dia akan jalan naik atas kusyen tu...x pon dia akan amik toy car dia n lenyek-lenyek langgar kusyen tu...
Pastu dia akan letakkan kusyen tu kat ats kepala dia...pastu wat-wat jatuh....tapi kali nie aku saja main-main ngan dia duk letak byk2 kusyen tu kat ats kepala dia...nak tgk dia leh tahann tak...pastu x cukup aku letak satu dia suh tambah n tambah lagi...sampe cenggini la rupe nyer....

Tengok la anak bujang ku yg notty ini...tapi kan sib baik la aqil nie bijak gaks...dah sonok2 dia lenjan kan sepah kan kusyen tu...dia dengar je bunyi ayah dia dah balik cepat-cepat dia campak kemas kan kusyen tu letak balik atas sofa...mmmmm tau aqil nie takut ayah marah wat sepah?hahahaha


so layantzzzz je la eh!!!!

8 tukang karut:

wanie said...

oo...aqil takut ngan ayah ye...ngan mama takpe pulak buat sepah ye...

farah amoi said...
This comment has been removed by the author.
~~ciklinn~~ said...

adoi budak2 laki mmg cengginilah yat oi..habiss satu rumah di kemsnyer

re:yant aku ada umah kat kinrara sek4.. sebelah sek rendah n menengah..ko tanyakan kawan2 kau yerk kalu sapa2 nak beli umah tu.... hehheheheheh aku lantik kau jadi egen...

farah amoi said...
This comment has been removed by the author.
~~ciklinn~~ said...

re:mek nanti aku email kau yerk.... huhuhuhu wei kita sebaya da...sesuka hati ko panggei aku akak... ahaks..

eh kau ada YM tak? YM akulah senang... cinda_29@yahoo.com

BabyIbu said...

salam zarah..

Jasfyra said...

abisler mama kena kemas balik lps tuh..hehe

mrs khairul said...

OH BIJAKNYA AQIL NIH,..DH SEPAH PANDAI DIA KEMAS BLK..KALO ANAKKU ITU ........................AKU LAH JD MANGSA..CMNE AKU NK DIDIK DIA EKS..

YAN SORRY YE KAMI XDPT JOIN BESDAY BASH AQIL..ADA HAL YG DPT DIELAKKN..NTAH BILA KITA DPT JUMPA EKS..