WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

24 December 2008

Hepy new year...

Ok aku pon nak ikut jejak wans...nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU!!!!! kepada smue yg singgah kat blog aku nie...

oh yea nnti tahun baru aku nak tukor skit ar layout blog aku nie...tapi aku mls la...camner eks...header pon x tukor2...nie kan nak tuko layout...nnti la kalo aku rajin aku tuko la....

pastu esok sampe minggu depan aku akan coti panjang....so mesti kowang smue windu kat aku kan? hehehehe ada ke yg rindu?sabo eks...coti aku xde plan ke mana...mb duk umah n jln sekitar yg dokat2 jek...aku nak merehatkan diri sepuas-puas nya kat umah...pastu nak wat kerja-keja painting skit....tu pon kalo rajin...

ok la nak main games jap...

so layantzzzz je la eh!!!!!

4 tukang karut:

ILA said...

Selamat tahun baru jugak tuk akak!! semoga terlaksana azam thn ni..hehehe kalo x..kene la carry forward

~~ciklinn~~ said...

selamat tahun baru gak tuk ko yer yant...

mek kau coti lama yerk....nantilah ku pujuk bos aku nak tak dia ke puchong.....heheheh

eh kau pandai melukis ka?

farah amoi said...

wei

ambik award satu
tugasan satu

mesti ko pening and byk songeh buat tugasan ke-2 nih!

mrs khairul said...

yan happy new year 2009/1430...

amboi p mandi2 copatlah lotak gamba nya yan