WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

18 December 2008

~celebrate aqil's birthday @ kfc

The 2 mini cakes
Sempena semalam umo aqil 2 tahun...mama n ayah bwk aqil ke kfc tuk celebrate mini birthday tuk aqil..kan aitu aku menang 3rd prize contest kfc...so dapat le free kfc bucket...so nie la masa nyer tuk makan kfc tu...

aku ajak kakyong, cik atin, nisya n balqis utk join sama...x best ah kan kalo aku n aby serta aqil je yg celebrate...biase la..aku nie suke ramei2 baru la best skit...kalo kitorang je bertiga cam kelam le plaks...heheheh


Aqil dah pandai le gaks nak blow the candle..tapi memula tu dia bleh plaks nak main-main jari dia letak kat api...pastu dia sengih-sengih suke...lawaks je la aqil nie...n the surprise issss......aqil licin kan satu cheese cake yg kecik tu...dia sorang je yg mkn....aku ingtkan dia xmo cake tu...mmmm nampak gaya nyer aqil nak 2 tahun nie baru nak mkn kot....mama nak aqil mkn byk n byk lagi yea cayang..baru mama senang ati tgk anak mama nie mkn....



oh yea..kalo nak tgk gambo birthday smlm..leh la pi fotopages aku...kat situ aku dah upload gambo byk2 skit...eks...

so layantzzzz je la eh!!!!

5 tukang karut:

~~ciklinn~~ said...

owh ni pra besday aqil yerk... hehehhehe ko suh dia berlatih utk 20 hb ni yerk.....hehehheheh

apasal ko tak ajak aku sekalik gi habiskan hadiah KFC tu....

ez said...

wah..bestnye..hehehe..aku tgk pon da kenyang...

little prince's mummy said...

Happy birthday!~

farah amoi said...

bapak nye kedekut ko yantz...
celebrated birthday aqil pon ko guna voucher KFC
dah ler satu buket je
siap heret semua bala tentera plak

tu pon x ambik pon gambar makanan
takut ler tu
sebab mesti berapa ketul je pon ayam nye


wei
ko nih awat le ngong sgt
memang aku x penah masak kat umah ler

eleh..kata kt aku
yg ko sdiri ty
ade penah aku nampak menu harian ko?
kalau takat buat bubur nasi ari tu pon nak tayang sini
namak sgt tu je pon yg ko pandai kan

len kali nak kata kat org
ko cermin diri ko tu dulu

nanti aku belasah ko
baru ko tau
ko ingat aku ni kecik..ko kecik..aku x lenak karate ko???


weihh...aku nak goddie bag besday aqil nanti tau
x kira le ko nak kasi camne
ko pos kat aku nanti

yong said...

happy besday to aqil!!!!

ala..aunti dgn uncle kapok mcm tak leh join je nanti......hohohohoho

jemput geng2 ID lain jugak ke?? kapok tanya..