WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

27 November 2008

xde tajuk le plak tag nie....

Nie tag dari bulan ...ehh...ehh...moon...hehehehe sib baik moon kasik tag yg sonang je...x yah nak migrain-migrain nak menjawab!!!

1. Do u think u are HOT?
HOT? hot gaya camner nie? wa cool je x main la hot-hot....heheeheh


2. upload a fav pic of u



3. why do u like this picture?
Coz moon yang tukang amik gambo nie....pastu suke sgt sbb ada gambo aku n aby tgh cium aqil....gambo nie antara gambo feberet yg x jemu aku tgk...kat meja opis pon aku tepek gambo nie...kat umh pon aku frame kat dinding...gambo nie so meaningfull tau!!!sbb masa time kiss aqil masa nie...tetiba hati aku sebak...x tau le apsal...


4. when was the last time u ate pizza?

Sebelum pose kot...masa tu belanja anak-anak buah aku yg lelaki je..konon nak wat sesi konseling kat diorg...tapi hampeh diorg tu kejap je insaf pastu haru balik....

5. the last song u listen to

Lagu 'Di ruang rindu ' from letto..masa pagi td dgr kat hotfm. oh yea kat opis aku x suke dgr lagu dr pc aku...sbb aku jadik cepat pening.

6. What are u doing right now besides this?

baru pas lunch...

7. What name u prefer besides yours?

of course Muhammad Aqil Darwisy...sbb nama tu aku yg pilih...dan kalo boring-boring pon nama tu gaks yg akn aku conteng-conteng kat kertas.

8. People to tag....
1. wans
2. ayong
3. ateq
4. kak rozaini
5. kak fara


9. Who is no. 1?

Dia org yg suke mengetag aku je keja nyer.....so pesalahkan tag dia balik hahahaha....

10. No. 3

Rakan seopis yg x updet2 blog setelah sekian lama...nie nak suh dia updet le nie....bz jek...

11. say something about no. 5

Dia sorang yg amat perasan...hehehehe....suke tul nak ngenakan dia nih....kak fara ko buat!!!!nie kacang je punyer tag....

12. how about no. 4?]

Walopun satu bumbung je kitorang bekerja tp kita jarang ketemukan kak?so aku nak suh gaks dia jwab tag nie...

13. who is no. 2?
Ayong suke jwb Tag!!!so mmg org yg tepat le aku bagi task nie kan?hahahaha


so layantzzz je la eh!!!!

6 tukang karut:

wansteddy said...

baru je aku nk surf web cotest, dpt task tag pulok...wakkakaka.... aku cuba laksanakan segera..ewah! xsedor diri tgh bz ni wakkakaakakaaaa

ez said...

akak..xreti la ..tag tu ape...hehehe..aku ni bengong sikit..esok xplain kat aku ek...tp bace ko punye ni bestle..heheh

Miss Moon said...

auuuw so sweet je gambo tew kan ...terharu sey Yantz letok gambo nih ..tocei tocei

ooo Yantz tak suka dgr lagu kat pc ek ...kalau pakai earphone ok tak?
dah besar dah aql nanti nak sambut birthday dah

Miss Moon said...

moon pun lupa tew gambo moon atau gambo poek .

aqil plak merelakan je kan

farah amoi said...

lor TAG ni ker...
ish...gediksss tul ler JAH ni...
aku ingat kan TAG kat atas tu

ni ape no phone boss ko dik ?
aku nak buat report kata anak buah dia nih suka dok menTAG...
dah ler ngulat masa keje...
byk plak tuh TAG dia buat dlm masa sehari..

ni JAH....! boss ko bayar gaji suh buat TAG kat blog ker...?
kang dia TAG ko kat dinding ngan stapler tu baru ko tau langit tinggi rendah JAH...

yong said...

haah lah jah!
hehehehehehehe

nanti jah ye..aku buat!

kalau aku dpt tag lagi, akan aku pass kan pada hang!
hangitttt!

:)