WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

26 November 2008

~ sesi bogel sedunia....

Lepas je kitorang belasah minum ABC kat pekan parit...trus balik umh opah dlu...badan pon dah melekit-lekit...mandi-mandi n solat jamak je....aqil plak aku mls nak basah-basah lagiks nak mandikan dia...kebetulan anak-anak buah aku pon smue duk tgh mandi aku suh je aqil join sekali mandi ngan diorg....


Aqil je la budak paling tecit antara golongan mereka itu...tapi diorg nie boleh diharap...diorg btul2 jaga aqil..mandi x tolak-tolak...aku cume jadik tukang amik gambo je la...

sonot sgt main air sampe aqil pon xmo kuar...amboi kalo kat rumah..baru je aku siram air kat kepala dah menjerit-jerit nak cepat-cepat kluar....pandai tul aqil eks...

gambo-gambo aku mls nak hiding tang ' anu ' diorg nie....budak tecit kan...belasah je la...lain le kalo dah beso aku pon malu...heheheheh

so layantzzzz je la eh!!!!

1 tukang karut:

wansteddy said...

woooohhhhhh... cekcinyaaaaaaa......