WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

26 November 2008

~penutup...makan...makan dan makan lagiiii!!!

muka ku yg huduh x berbedak segala....nie la ye muka ori aku....kak fara nie muka huduh adik mu....
Ok nie kira dah penghujung senja la nie ok....slps je lepak barang sejam kat umh opah aku tu...( opah dah meninggal yuk ) kitorang pon nak gerak pulang ke bandar le...tapi sblum tu duk pi shopping jap kat pasaraya ET kat pekan parit tu....bli je la apa2 yg patut...blouse n baju ke apa mmg murah gilos!!!cantek2 plak tu....

Wajah-wajah yg kebuluran....

Pas dah shopping kejap kat ET tu ...kitorang mengepaw abang aku tuk belanja kitorang mkn utk bekalan alas perut sepanjang perjalanan nak balik Kl...so nnti x yah le susah2 nak benti nak mkn ke apa kan....
Aksi aqil apabila di suh mengedik ngan kak cuya

Sib baik la abang aku nie mmg le antara abg yg baik ati lagik pemurah....( kena puji skit abg aku nie ) nie sudi nak belanja hehehehe....mesti kembang kuncup dia baca ayat aku puji dia nie...hehehehe kitorang mkn kat belakang rest house tmn cempakasari kat pekan parit nie....Banyak perubahan btul la pekan parit nie....dah cam pekan beso plak aku tgk....

Aqil yg x reti duk diam...asyik nak main je....

so mkn puas-puas...aqil mmg dr kat umh onyang nyer x penat2 asyik nak main je la...lantak la..dah sah-sah dlm keta dia akn tido smape ke kl...hehehehe....pastu dah settle mkn smue kitorang pon berangkat le pulang ke kl....tenkiu bro...sbb mengenyangkan piut kitorang....

tamat sudahhhhhh....sila muntah darah ok!!!!

so layantzzz je la ehhh!!!!

6 tukang karut:

mrs khairul said...

yan mana de huduhnya ko tuh..elok je tau aku nengok..org kata..natural beuty ye cik puan..sonok sguh aqil ngan kwn2 dia tuh..sume tu cazen eks..

pstttt..aku ada nengok entry gambo kawen ko..lawa siot..mmg xde ghupa ko pong...patutlah hubby ko x prasan..hahahha..rsnya ko kena slalu makeup2 lah yan..sure org dok tenung ko je nnt..pastu sila jeles ye en.hubby.....muahhaaaaa

~~ciklinn~~ said...

yanT kat sini kita bertemu... huhuhuhh aku tak taulak ko ada blog... okesss aku link ko nyer blog yer.....

rindulah aku dgn kau... lama tak dgr citer....

eh ok apa muko tu... comell jerk....
mek kau duk sek berapa?

farah amoi said...

yantz...ko bek hitam kan tang TUUUUP..bebudak tuh...nanti blog ni kena banned baru tau...
x pasai kena guna FP yg lembab tu balik...( oppps...sori ku telah mengondol tempat pertama hinga ketiga...pengomen d FP mu )

tu dia ehhh...aQil jd ikan lumba-lumba ker...berenang atas lantai..
lor budak amin tu anak sapa tuhhh...?
buat nye skali dia silap...tangan yg dlm mulut pegang TUPPP....tangan yg dok pegang TUPPP...plak buh dlm mulut !!!
huhhh...zat galian original tuh!

haaa... laa....gambar x make-up tu utk aku la tuhhh...
kot ler nak kirim kain baju yg dia shopping kat sana tuh....
ni nak kasi tau skit
len kali letak ler URL akak skali...
biar org masuk blog akak ni plak!!...baru ler nuffnang bayar lebih kat aku sbb HIT tinggi

muahhahahahha...mata duitan ni!

farah amoi said...

re :

oittt...tingin sgt ker award tuh?
dgn segala hormat nye
aku ingin memberi award tu kat adik ku yg terCayang ni...

award kod ETIKA BLOG and si nyet-nyet tuh yea...

sila ambik kot pintu dapur yea...
hehhehehe

kod etika BLOG tuh kena buat detail yea...

yantz-yeem said...

adoiiii kak fara lawak tul bahasa ko meromen blog ku ini....sib x terkenc**g je hahahaha!!!! adeiii senak piut aku gelak nie....aku x tahan ko leh imagine tgn yg slah masuk anu tu pi masuk mulut!!!!adeiihaiii....

atty's said...

salam kenal..