WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

28 November 2008

~kegeringan tahap gaban!!!!

Disebabkan aku terasa mmg cam nak demam kan....aku akan 1/2 day je arini...so kang aku nak balik umah la...aku serius dah x larat sgt...mata pon berair-air....hingus pon dah meleleh-leleh....so harus lah aku kena caw balik nak tido....

Arini aby balik awal...sbb co. dia ada dinner mlm nie...start dinner kul 630...x tau le aku leh pie ke x...td sore aby cam majuk je aku ckp xmo pie...bior dia pi ngan aqil je...pastu dia ckp kalo aku x pi dia pon x nak pie...sbb nnti org ingt dia mcm xde bini plaks adehaiiii.....

esok fmly day kat sunway lagoon plaks...adeiii aku x tau le aku larat ke tak gagah kan diri pie...nie pon dah lomah smue urat saraf....dah tu skg nie asyik ujan je le plaks...tu yg wat den lomah je tu...

so malas nak layantzz boleh tak?

2 tukang karut:

mrs khairul said...

yan moga cpt sembuh..makan ubat tau..ayooo cik abe dh majuk nmpknya..ye lah yan mestilah dia nak bawak ko..nak tayang bini dia yg cunn tuh...hehehe..

yong said...

musim orang tak sihat sekarang ni kan.

ha ha ha tak tau..abe dah majuk tu..tak teman dia..hikhikhik