WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

18 November 2008

apsal aku x balik lagi nie?

wah skg jam dah kul 6...wah aku masih lagi di opis...waduhhh aku dah terbanyak keja lor.....cian aqil tunggu mama x sampe-sampe lagi nak pikap dia..harap-harap ayah dah sampe la waktu-waktu camnie...leh ar ayah jemput aqil....

adoi dah sakit segala pinggang dan urat saraf aku duk ngadap pc dr pagi tadi...piut plak terasa lapor...adeii mlas ar nak masak balik ni...nak mkn apa eks...baru je ckp ngan ayah minggu ni minggu diharamkan makan kat luor....sbb kitorang berdua dah kering kontang!!!!hahahaha....

mmmm...tgk la kang camner...kalo larat masak...kalo x kena gaks r pikir nk mkn apa kat luor tu....hiks...adeiii kul brp nak balik nie???


so layantzzzz je la eh!!!!

6 tukang karut:

pn.yong said...

ehhh balik..balik..jangan kelija kuat sangat..hehehehehe

farah amoi said...

camne nak balik kalau asyik dok update blog??
muahahhahha
jgn tension yea
pekerja inovatif seharus nye begitu!


yantz...kak farah ade leave komen kat entry TAG gambo kawin
baca tau!

wansteddy said...

beb...bnyk kije tu yang wat org NAMPAK KITA. kalau x...dorg kan sebatttt je manjang! wakkaka...

ko lmbt amik aqil xkena bayo ot nanny ke? mencik taw kalau kena bayo... kalau aku lewat, 1min dah kira rm10...harunnn kan? huhu....

PuteriSatu said...

alahai ciannye...ala masak sendiri kan lagi sedap....buat per makan kat luar...air tangan kita ni lagi sedap kan...tak per zan..next week dah gaji dah pun...

farah amoi said...

sila lawati blog saya
saya dah complete kan task utk anda!

Miss Moon said...

ha ha mmg penat punggung duduk lama lama ...moon rasa moon nih dah makin mengembang tang pungkoq tew ...yer la syik duduk je .

saya pun kering yantz oooiiiii gaji lambat plaks