WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

30 October 2008

x sayang mama pon!!!

Semenjak 2 menjak nie la kan...aqil mmg x renggang tau ngan beber dia...sampe kalo borak ngan dia pun dia akan jawab :-

mama : aqil sayang mama ke ayah?
aqil : yayahhhh...
mama : aqil sayang ayah ke mama?
aqil : yayahhh!!!...( mmm ayah gaks )
mama : aqil sayang mama ke beber?
aqil : bear....
mama : aqil sayang beber ke mama?
aqil : bebeh!!!!.. ( pastu cium beber, peluk2 gitu )
mama : aqil x sayang mama ke?
aqil : yang...bebeh!!!

sabo je la yea...ntah bila nak sayang mama tak tau la...asyik2 tanya sayang yayah...sayang beber!!!!haru...

kat bawah nie ada video aqil tgh nak siapkan beber dia pakei pampers & bedak....konon le tu...

video

so layantzzzz je la eh!!!

5 tukang karut:

wanie said...

hehehe...kelakar la aqil...sayang bebeh ye...aqil tak pandai sebut mama ke?

kalau irfan sikit2 mama..bila abah takde baru dia cari abah

yantz-yeem said...

wanie: dia pandai sebut mama...tp panggil mama bila nak mintak apa2 je la...tp kalo time nak menjeles kan mama asik sebut ayah je la...kecik ati tau...huhhuhuh

ez said...

hehehhe..kelakonye aqil...ala kak dia jual mahal tu nak panggil mama..ehhehe..wat eve pon aqil memang menghiburkan...

farah amoi said...

alaaa....jgn ambik ati yer mama
aqil tu x memahami ape-ape lagi tu...
memang tu je kot yg dia tau sebut
bebear ajjjeeeeeeeeeeeeeee...


hhehehe...byk nye duit raya aqil..
huhh..tul tu
sbg mak nye bebudak
kita ler yg paling excited kira duit raya anak

HD memang tiap tahun...lumayan
nak plak both of them ni lahir dlm bulan posa
jd dpt ler duit raya + duit new born baby !!
cecah ler 4 angka !!
hehehhe....alhamdulillah murah rezeki depa...
darwisY dah nak masuk 2 tabung + 1 pelaburan dah
daNi ...otw...
huhuuhu
lagi byk dr duit mama diorg ni !!

wansteddy said...

sayang bearbear...adoyai.....aliya pn sikit lbeh krg aqil ma... kalo dia gumbira ke marah ke sebut ayah... sebut dgn jelas lak tu! nama nk sebut mummy...jgn la harap... mama tu ada la jugak terdengar tp jarang2 la.... apa aku nk harap dgn baby 7bulan.... xkn leh sebut mummy kan.kekeke....