WAJIB KLIK banner INI!!setiap KLIK akan dibalas..sila lah KLIK n INFORM yea!!!TQ

klik salah satu gambar ini untuk menaikkan traffik di blog anda!!

hitz

31 October 2008

aqil gediksssss!!!

Aqil pandai wat aksi2 menggediks tau!!!hiks...kalo suh amik gambo kan ckp je "aqil gedik...gediks.."otomatik la dia akan wat tutup2 mata dia x pon dia akan teleng senget-senget kan kepala....
Adoiiiii...lawaks tul le aqil nie...dia tau kot kalo ckp gediks means suh wat aksi2 mengada2 la....hahahaha...tp kan aqil nie ikut mama la...suke nau amik gambo kepala senget2.....adeiii...
tgk la gambo kat ats nie...mmg dah 45 degree dia teleng kan kepala...konon tu dah cukup gediks la tu.....sampe org2 yg kat belakang pon ikut gedik sama!!!hahahahaha
Nie masa mkn kat luor...saja amik gambo gune henpon ayah le....gediks gaks masa nie....siap sengeh2 wat muke gediks dia....
Actually byk gambo aqil tersenget2 nie bila ckp "gediks" tp nie je la yg mama publish kan kat sini...hehehe tuk tatapan di ari jumaat nie...

so layantzzz je la eh!!!!!

3 tukang karut:

Miss Moon said...

aqil mengedik yang sangat handsome
pandai la aqil neh

ez said...

pandai aqil posing..memang gedikss abis la..heheh

farah amoi said...

hahhahahhaha

ni rasa nye salah satu normal development utk anak² sbaya aQil..
sbb darwisY pon mcm tu!
tensen tauuuu...kekdg nak ambik gambar..tetiba jer dia wat aksi² yg buruk
huhhhh...! bebudak la ni memang genius...!
beraksi depan camera tanpa d ajar....